Ufak Tefek Cinayetler'de herkes şokta Arzu ava giderken avlandı

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, dün akşam 39. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin finalinde ise Arzu'nun başına gelen korkunç kaza izleyenleri çok şaşırttı.

Ufak Tefek Cinayetler'de herkes şokta Arzu ava giderken avlandı
Yayın Tarihi: 31.10.2018 12:22:00

Başrollerini Tülin Özen, Bade İşçil, Aslıhan Gürbüz ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı dizide, geçtiğimiz bölümde Edip'in katilinin Arzu olduğu ortaya çıkmıştı. 

Dünkü bölümde de kaçacak yeri kalmayan Arzu, önce Taylan'ı öldürmeye çalıştı. Sonrasında da Emre'nin cinayeti onun işlediğini bildiğini anladı ve Emre'nin üzerine gitti.

Emre'yi köşeye sıkıştıran Arzu, onu karanlıkta bir sokakta arabayla kıstırdı ve arabayı üzerine sürdü. Fakat o anda korkunç bir şey oldu. Büyük bir arabada Arzu'nun üzerine gelmeye başladı. 

Arzu bir anda şok oldu ama yapabilecek hiçbir şeyi yoktu. Araba Arzu'ya o kadar hızlı çarptı ki Arzu'nun arabası defalarca takla attı.




Arabayı kimin sürdüğü görülmedi ama büyük bir arabaydı. İzleyiciler ise arabayla ilgili tahminlerde bulunmaya başladı. 

Herkesin uzlaştığı tek isim ise Kerim oldu. Daha önce Serhan'ın spor arabasını defalarca çarparak parçalayan Kerim'in büyük bir arabası vardı. Emre'nin onun en yakın arkadaşı olduğunu ve Kerim'in onu kurtarmak için Arzu'yu öldürmekten çekinmeyeceğini söyleyen izleyiciler bu sahneyle adeta şok oldu.

Sosyal medyadada Arzu'ya hayat veren Tülin Özen'in diziden ayrılacağı iddiaları ortaya atılınca, herkes Arzu'nun bu kazayla öleceğini ve diziden bu şekilde ayrılacağını konuşmaya başladı.

Arzu'nun akıbetinin ne olacağını, Tülin Özen'in gerçekten diziden ayrılıp ayrılmayacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz... 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR