Ufak Tefek Cinayetler'de ilk bölümlerde deterjan kokan kadın şu an kan kokuyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 39. bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz hafta katilin Arzu olduğunu öğrendiğimiz Sarmaşık daha da karışacak gibi gözüküyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de ilk bölümlerde deterjan kokan kadın şu an kan kokuyor
Yayın Tarihi: 27.10.2018 11:09:00

Başrollerini Tülin Özen, Bade İşçil, Gökçe Bahadır ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler'de geçtiğimiz hafta katil ortaya çıktı. Edip'in katili Arzu'ydu. Buna pek de inanmayan izleyiciler, katili saçma bulurken yeni bölüm fragmanı herkes biraz daha şaşırttı.

Dizinin aslında en başından beri ılımlı ve sakini Arzu'nun katil olması kimseye inandırıcı gelmedi. Konuyla ilgili fikir yürüten dizi takipçileri ise Arzu'nun Edip'i öldürmesinin tek nedeninin Burcu'yla ilgili bıçaklama olayını sormuş olma ihtimali olduğunu düşünüyor. 


Fakat yeni bölüm fragmanında Arzu'nun iyice seri katile bağladığını gören izleyiciler ise ne yazık ki bu durumu ciddiye alamadı. Çünkü zaten Arzu'nun katil olmasını bir hayli saçma bulan izleyiciler Arzu'nun bu hallerinin çok abartılmış olduğunu düşünüyor.

"İlk bölümlerde deterjan kokan kadın şu an kan kokuyor!", "Vay be demek ki bir kere yapınca devamı geliyor Arzu!", "Seri katil domestik ev hanımı!", "Arzu çamaşır suyuyla herkesi teker teker halledecek!", "Arzu biz seni iyi bilirdik!", "Arzu seri katile bağlıyor bu ne!", "Arzu dedik saf dedik bağrımıza bastık şimdi terminatöre dönüşüyor!", Arzu da iyice alıştı birilerini öldürmeye!" gibi yorumlar yapan izleyiciler dizinin bu şekilde daha çok kaybedeceğini düşünüyor.

Neler olacağını, Arzu'nun ikinci kurbanının kim olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR