Ufak Tefek Cinayetler'de katil de ortaya çıktı ama gidişat iyi değil

Star TV'nin çok sevilen dizisi, iki sezondur ekranlara geliyor. Fakat dizinin reytingleri uzun zamandır pek de iç açıcı değil...

Ufak Tefek Cinayetler'de katil de ortaya çıktı ama gidişat iyi değil
Yayın Tarihi: 24.10.2018 13:36:00

Star TV'nin iki sezondur ekranlara gelen iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in düşüşü devam ediyor. Geçen sezona bomba gibi düşen Ufak Tefek Cinayetler öyle bir giriş yapmıştı ki, herkes çok uzun bir süre diziyi konuşmuştu.

İlk 14 bölüm soluksuz devam etti, ancak sonrasında senaryoda sıkıntılar çıktı ve dizi izleyici kaybetmeye başladı. Sezon finaline doğru toparlayan dizi yine de kaybettiği izleyicileri yeniden kazanamadı. 


Yeni sezona da bir hayli iddialı başlayan dizi, kadrosuna Ushan Çakır ve Osman Sonant'ı da dahil etmişti. Fakat buna rağmen dizi eski performansını bir türlü yakalayamadı. Son iki bölümdür diziye ciddi bir hareket gelse de bu durum reytingleri etkilemedi. 

16 Ekim tarihli 37. bölümünde totalde 3.33 reyting ile 10. sırada yer alan dizi, 38. bölümüyle 23 Ekim’de 3.03 reyting elde ederek 13. oldu. AB grubunda da benzer bir düşüş gösteren dizi; 6 Ekim tarihli bölümüyle 5.26 reyting ile 5. sırada yer alan dizi, 23 Ekim tarihli son bölümüyle 4.45 reyting ile 6. sıraya geriledi.

Çok merak edilen katilin bile ortaya çıkmasının diziyi kurtaramaması ise sorunun ne kadar büyük olduğunun altını çiziyor. Ufak Tefek Cinayetler'in her şeye rağmen silkinip eski haline dönüp dönmeyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz. Yoksa çok sevilen bu dizinin ne yazık ki sonu pek parlak olamayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR