Ufak Tefek Cinayetler'de kötü seçim her gelen neden Oyser'e saldırıyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 43. bölüm 2. fragmanı izleyenleri kızdırdı. Dizinin bu bölümüne Şebnem Aksak karakteriyle Şükran Ovalı konuk oluyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de kötü seçim her gelen neden Oyser'e saldırıyor
Yayın Tarihi: 26.11.2018 10:51:00

Başrollerini Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı dizinin 43. bölümünde işler bir hayli karışacak.

Şükran Ovalı'nın hayat verdiği Şebnem karakteri Sarmaşık'a Merve'ye destek olmak için geliyor. Merve'nin Serhan'dan boşanmaması gerektiğini söyleyen Şebnem, Sarmaşık'ta Serhan'ın çok pişman olduğunu Merve'den ayrılmayacağı yalanını herkese yayıyor.

Şebnem'in neden bu evliliğin bitmemesini bu kadar istediğini kimse anlamamış olsa da 43. bölüm 2. fragmandaki bu sahnelerle izleyiciler küplere bindi.



İlk sezonda da Elif karakterinin gelip Oyser üzerine oynadığını söyleyen izleyiciler, Şebnem'in de aynı amaç için gelmesine çok sinirlendi. Merve'yle Serhan'ın artık yüz yüze bakamayacağını söyleyen izleyiciler, Şebnem karakterine böyle bir misyon yüklenmesini büyük bir hata olarak görüyor.


Öte yandan Oya için Kerim'le uğraşan Serhan'ın Mila için Merve'ye velayet davası açması da bardağı taşıran son damla oldu.



Serhan'ın 5 haftadır arayıp sormadığı kızı için ortaya çıktı anda velayet davası açmasını çok mantıksız bulan izleyiciler ise buna tepki gösterdiler.

Bir kere de Oyser kazansın diyen izleyiciler ise dizide senaryo açısından kötü seçimler yapıldığını bu nedenle izleyicilerini de kaybedeceğini söylüyor.

Neler olacağını, Şebnem Aksak karakterinin ortalığı nasıl karıştıracağını yarın akşamki yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR