Ufak Tefek Cinayetler'de Mehmet'in Emre'yi bıçaklaması size de tanıdık geldi mi

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de sular durulmuyor. Arzu'nun ölümünden sonra perişan olan Mehmet, şüphelerini kontrol edemedi.

Ufak Tefek Cinayetler'de Mehmet'in Emre'yi bıçaklaması size de tanıdık geldi mi
Yayın Tarihi: 9.11.2018 10:08:00

Geçtiğimiz hafta Emre'yi susturmak için onu ezmeye çalışan Arzu, bir cinayete kurban gitti. Ava giderken avlanan Arzu, arkasında gözü yaşlı bir Mehmet bıraktı.

Karısını çok seven Mehmet, onun ölümünü kabullenmeye çalışırken; polis Arzu'nun kişisel eşyalarını eve getirdi. Fakat bu torbanın içinde bir kulaklık vardı ve kulaklık Arzu'nun değildi. 

Kulaklıktan şüphelenen Mehmet, kendince bu olayı düşünürken her şey aydınlandı ve kulaklığın Emre'nin olduğu ortaya çıktı.

Arzu'yu Emre'nin öldürdüğünü düşünen Mehmet, intikam ateşiyle yanıp tutuşuyordu. Öfkesine hakim olamayan Mehmet, bıçağını kaptığı gibi Emre'nin yatına gitti.

Emre'nin karşısına dikilip hesap soran Mehmet, onun anlattıklarına inanmadı ve karşılıklı itişme yaşadılar. O sırada daha da öfkelenen Mehmet, bıçağı Emre'nin karnına sapladı. Sonrasında olayın şokunu atlatan Mehmet, hemen oradan kaçtı.




Bu sahneler ise izleyicilere bir yerlerden tanıdık geldi. Çünkü Arzu'nun da macerası böyle başlamıştı. O da öfkesine kurban olup kocasını elinden alan Burcu'yu bıçaklamıştı. Sonra da her şey çorap söküğü gibi gelişti. Arzu bu olayı örtbas etmek için Edip'i bile öldürdü. Bu uğurda katil oldu. Katil olduğunun ortaya çıkmasını engellemeye çalışırken de canından oldu.

Mehmet'in de öfkesine yenik düşüp, intikam uğruna Emre'yi bıçaklaması izleyicileri düşündürdü. 



"Bunlar da karı koca ne maraklı adam bıçaklamaya!", "Mehmet de potansiyel katil adayı!", "Yine bıçaklamayla başlayan olay silsilesi!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Mehmet'in de Arzu gibi kontrolden çıkıp çıkmayacağını merak ediyor.

Emre'ye ne olacağını, Mehmet'in durup durmayacağını ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR