Ufak Tefek Cinayetler'de Merve ortada yok izleyenlerin gözleri yollarda kaldı

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, zor günler geçiriyor. Dizinin düşen reytingleri, Tülin Özen'in diziden ayrılışı ve Aslıhan Gürbüz'ün bel fıtığı durumu daha da kötüleştiriyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de Merve ortada yok izleyenlerin gözleri yollarda kaldı
Yayın Tarihi: 3.11.2018 12:35:00

Son 3 haftadır dizide göremediğimiz Merve Aksak, izleyenleri endişelendiriyor. Çünkü Merve'siz Sarmaşık bir hayli kötü durumda...

Sarmaşık'ın kraliçesi olan Merve bir şekilde işleri rayına oturtup, ortamı sakinleştirirdi. O olmayınca ise işler her seferinde biraz daha sarpa sardı.

Katil ortaya çıktı, birlik bozuldu, hatta Arzu öldü. Ama Merve hala ortada yok.

Merve'ye hayat veren başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün yokluğu ne yazık ki geçirdiği bel fıtığı ameliyatı... Bel fıtığı nedeniyle ameliyat olan Gürbüz, bir süre yatarak dinlenmesi gerektiği için 3 haftadır dizide boy gösteremiyor.


İzleyenler ise bunu duyduğundan beri oldukça üzgün. Çünkü Merve olmadan dizinin tadı tuzu olmadığını düşünüyorlar.

Merve'nin bir süre daha gelmemesinin işleri daha da berbat hale getireceğini düşünen izleyiciler, Aslıhan Gürbüz'ü 40. bölüm fragmanında da göremeyince iyice delirdi.

"Bari Arzu öldüğünde gelseydi!", "En yakın arkadaşı ölmüş Merve yok!", "Cenazede Merve yok!" gibi yorumlar yapan izleyiciler, Merve'nin Arzu'nun cenazesinde olmamasını kınadı.

Herkesin Merve'yi beklediği Ufak Tefek Cinayetler'de, Aslıhan Gürbüz bir süre daha gelmezse işler daha da kötüye gideceğe benziyor. 

Neler olacağını, Aslıhan Gürbüz'ün daha ne kadar dizide olmayacağını ilerleyen haftalarda hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR