Ufak Tefek Cinayetler'de Merve'nin dönüşü muhteşem olacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 42. bölüm 2. fragmanı çok konuşuldu. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Merve'nin dönüşü ise herkesi mest etti.

Ufak Tefek Cinayetler'de Merve'nin dönüşü muhteşem olacak
Yayın Tarihi: 19.11.2018 10:30:00

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in paylaştığı dizide, Aslıhan Gürbüz yaşadığı bel fıtığı sıkıntısı yüzünden uzun zamandır yoktu. Dolasıyla Merve'siz geçen Sarmaşık günleri izleyenleri de pek tatmin etmedi.

Bir sürü de şey değişti aslında Merve yokken; Arzu öldü, Oya katil oldu, Pelin Emre'yle iyice yakınlaştı. Fakat değişmeyen tek şey Merve'nin kendisiydi...

Çünkü fragmanda Kerim'in bulduğu Merve tüm hırsı ve inatçılığından bir şey kaybetmemiş hatta "Ben bitti demeden bitmez" diyerek iddiasını da ortaya koydu. 


Merve karakterinin yokluğunda dizi bir hayli ivme kaybetmişti ancak Merve'nin dönüşü muhteşem olacak büyük ihtimalle...

İzleyiciler de Merve'nin geri gelmesinden çok memnun. Her şeyin böylece değişeceğini düşünen dizinin takipçileri Oya'nın katil olduğunun Merve ve Kerim işbirliğiyle ortaya çıkacağını iddia ediyor.

Henüz neler olacağını bilemiyoruz ama tek bildiğimiz şey bundan sonra Oya ve Serhan için Sarmaşık'ın cehennem olacağı...

Sarmaşık'ta Merve etkisinin nasıl olacağını, Kraliçenin neler yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR