Ufak Tefek Cinayetler’de Oya’nın güçlü kadın triplerinden gına geldi

Star TV’nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 42. Bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. 5 bölüm sonra Merve’yi gören izleyiciler çok mutlu olurken, Oya’nın saflığı herkesi çıldırttı.

Ufak Tefek Cinayetler’de Oya’nın güçlü kadın triplerinden gına geldi
Yayın Tarihi: 17.11.2018 10:05:00

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil’in paylaştığı dizide sular bir türlü durulmadı. Çünkü dizi son haftalarda hiç ilerlemediği kadar hızlı ilerliyor.

Hal böyle olunca izleyiciler de bazı şeylere çok kızıyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta Arzu’yu öldürenin Oya olduğunu ortaya çıktı hem de Kerim sayesinde… Kerim’in bunu nasıl kullanacağını merak eden izleyiciler ise cevabı dizinin bu hafta ekranlara gelecek 42. bölümünün fragmanında aldı.



Fragmanda Oya’ya şantaj yapan Kerim, ondan Serhan’ın gizli bilgilerini istedi.  Öte yandan Merve’ye de tek derdinin Oya olduğunu söyleyen Kerim ona da Oya’yı avcunun içine alabileceğini söyledi.


Bu sahneleri gören izleyiciler ise Oya’ya çok sinirlendi. Çünkü Oya Kerim’in şantajına boyun eğip, Serhan’ın bilgilerini ona ulaştırdı.

Oya’nın korkmadan Arzu’yu öldürmesine rağmen böyle tehditlere boyun eğmesine fragmanı izleyen kimse akıl sır erdiremedi.

Tek çözümün Oya’nın her şeyi Serhan’a anlatmaktan geçtiğini düşünen izleyiciler, Oya’nın bu güçlü kadın triplerine tahammül edemiyor.

Öte yandan herkes için fragmanın tek güzel tarafı 5 hafta sonra Merve'yi kanlı canlı görmekti. Çünkü o yokken o kadar çok şey değişmişti ki herkesin gözleri onu arıyordu. Ne mutlu ki bu bölümde hasret sona erecek.

Neler olacağını Kerim’in Oya’ya daha neler yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz…
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR