Ufak Tefek Cinayetler'de Oya'yla Merve arasındaki aşk üçgeni herkesi bıktırdı

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 38. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Katilin ortaya çıkacağı bölümde işler adeta arap saçına döndü.

Ufak Tefek Cinayetler'de Oya'yla Merve arasındaki aşk üçgeni herkesi bıktırdı
Yayın Tarihi: 23.10.2018 10:26:00

Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Tülin Özen'in paylaştığı dizide, bu hafta Edip'in katili ortaya çıkacak. Katilin kim olduğu konusunu merak eden izleyiciler ise bu akşamki yeni bölümle ilgili bir hayli heyecanlandı.

Fakat yayınlanan 3. fragmanda da Oya ve Kerim'in birlikte olduğu dedikodusu ise herkesi çok şaşırttı. Serhan'ın açtığı babalık davasıyla adeta yıkılan Oya, Serhan'dan iyice soğudu. Serhan'ın bunu yapmasına çok sinirlenen Oya da derdini Kerim'e anlattı. İkiliyi birlikte gören ve fotoğraflarını çeken Sarmaşık sakinleri ise Merve'nin önderliğinde Oya'yla Kerim'in birlikte olduğuna dair bir dedikodu çıkarttı.



Bu durumu çok kızan izleyiciler ise Oya ve Merve arasındaki erkek meselesinden bir hayli sıkıldı. İlk olarak Serhan'la başlayan bu aşk üçgeninin şimdi de Merve'nin büyük aşkı Kerim'le devam etmesi herkesin canını sıktı.




Böyle bir şeye gerek olmadığını düşünen izleyiciler Oya'nın Serhan'dan bir oğlu olduğunu ve Oya'nın olacaksa sevdiği adamla olması gerektiğini izah ediyor. Diğer bir yandan da herkes Kerim'i Merve'yle yani büyük aşkıyla görmek istiyor.

"Oya Kerim ne alaka ya? ", "Biz Kerim'i Merve'yle görmek istiyoruz!", "Paylaşamadınız adamları!", "Ay tükendim bu Oya Merve meselesinden!", "Merve neden böyle bir şey yaptı ki!", "Ay katil çıkcaksa çıksın gına geldi!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Oya'nın da Merve'nin de sevdiği adamla olmasını istiyor.

Neler olacağını, bu aşk üçgeninin ne zaman çözüleceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR