Ufak Tefek Cinayetler'de velayet savaşını kim kazandı? Mila kimde kaldı?

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam 44. bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü bölüme Serhan ve Merve'nin velayet savaşı damgasını vurdu.

Ufak Tefek Cinayetler'de velayet savaşını kim kazandı? Mila kimde kaldı?
Yayın Tarihi: 5.12.2018 13:17:00

Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır ve Mert Fırat'ın paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler, dün akşamki bölümüne velayet davası damga vurdu.

Geçtiğimiz hafta Serhan'dan boşanmaya karar veren Merve, Kerim onu bulup, ikna edince; uzun bir süre sonra ortaya çıkmıştı.

Uzun bir süre kızını göremeyen Serhan ise çılgına dönmüş ve Mila'nın velayetini almak için Merve'ye dava açmıştı.

Bu hamleyle deliren Merve de kızının velayetini vermemek için büyük bir savaşa girmişti. Hatta sırf bu yüzden büyük aşkı olan Kerim'den de uzak durma kararı almıştı.

Ama Serhan sadece Merve'yle uğraşmıyor, Kerim'in de Sarmaşık'a gelmesinin altındaki gerçek sebebi arıyordu. Bu yüzden de Kerim'in yakasından bir türlü düşmüyordu.



Hatta 44. bölümde de spor arabasını parçalayan Kerim'i ağzından laf alabilmek için şikayet etti. Tüm bunları Şebnem'den duyan Merve ise daha fazla dayanamadı ve Serhan'ı arayıp ona gerçeği söyledi.


Serhan da o arada Kerim'in evindeydi. Duydukları karşısında şok olan Serhan, Merve'yi hiç o kadar sevmediğini ve bundan sonra Kerim'e saygı duyacağını söyledi. Yani Serhan'la Kerim arasındaki büyük husumet gerçeklerin ortaya çıkmasıyla son buldu.



Peki velayeti kim aldı? Merve mi Serhan mı?

Yaptığı bu hamleyle Mila'nın velayetini kaybeden Merve adeta perişan oldu, özellikle kızının eşyalarını hazırlayıp onu giydirdiğinde hıçkırarak ağlaması herkesin içini parçaladı. 

Kızını almaya gelen Serhan ise Merve'yi çok şaşırtan bir karar verdiğini açıkladı. Oya'nın onu ikna etmesiyle velayetten vazgeçen Serhan, ortak velayet için başvurduğunu kızını annesinden ayırmayacağını söyledi.

Bu kararla rahat bir nefes alan Merve de Serhan'a minnettar oldu. Böylece Aksak ailesindeki velayet savaşı çözüldü. 

İşte Serhan'ın şaşırtan kararı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR