Ufak Tefek Cinayetler'de Yıldıray Şahinler'in partnerine yürek burkan vedası

Star TV'nin çok seivlen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de geçtiğimiz hafta şaşırtıcı bir ayrılık yaşanmıştı. Dizinin 4 kadın karakterinden biri olan Arzu ölmüş ve Tülin Özen diziye veda etmişti.

Ufak Tefek Cinayetler'de Yıldıray Şahinler'in partnerine yürek burkan vedası
Yayın Tarihi: 7.11.2018 14:43:00

Cinayete kurban giden Arzu, kendi pisliğini temizlemek için uğraşırken canından oldu. Arzu'ya hayat veren Tülin Özen ise başrol oyuncusu olmasına rağmen 39. bölümde diziden ayrıldı.

Dizinin 4 kare as karakterlerinden biri olan Arzu'nun bu şekilde ölmesine çok kızan izleyiciler ise durumdan pek memnun olmasa da olan oldu. Ufak Tefek Cinayetler'in dün akşam ekranlara gelen 40. bölümünde yer alan cenaze sahnelerinde ise en çok üzülen tabi ki Arzu'nun kocası Mehmet oldu.



Diziye veda eden Tülin Özen'in sosyal medya hesabından yayınladığı dokunaklı veda mesajının ardından, başarılı oyuncuya en dokunaklı veda dizideki partneri Yıldıray Şahinler'den geldi.


Dizide Mehmet'e hayat veren Yıldıray Şahinler, partnerinin gidişine en az dizideki kadar üzülmüş gözüküyordu. Şahinler'in sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal mesaj ise dizinin takipçilerini çok duygulandırdı.



Partneri Tülin Özen'in fotoğrafını paylaşarak dokunaklı bir mesaj yazan Yıldıray Şahinler'e kibarlığı ve içtenliğinden ötürü, izleyiciler de övgüler yağdırdı.

Ufak Tefek Cinayetler'in Arzu'suz nasıl ilerleyeceğini izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR