Ufak Tefek Cinayetler'de yüzler OySer sayesinde güldü

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 39. bölüm 2. fragmanı dizi fanlarını çok mutlu etti. Oldukça zor haftalar geçiren dizi uzun bir aradan sonra izleyenlerin takdirini kazandı.

Ufak Tefek Cinayetler'de yüzler OySer sayesinde güldü
Yayın Tarihi: 29.10.2018 09:27:00

Başrollerini Tülin Özen, Bade İşçil, Gökçe Bahadır ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler'in 39. bölüm 2. fragmanı izleyenlere sevinç çığlığı attırdı. 

Oya Serhan çiftini fragmanda el ele oturduğunu gören izleyiciler bu anlarla adeta mest oldu. Uzun bir süredir araları oldukça fırtınalı olan Oya ve Serhan ne yazık ki aradaki Merve engelini kaldıramamış, bu nedenle ilişkileri havada kalmıştı.

Bir de artık bebeklerinin olmasıyla oldukça değişen OySer'in yeni sezondaki hali izleyenlerin hiç hoşuna gitmiyordu. O sakinliğiyle insanları cezbeden ikili yeni sezonda cazgır iki sevgiliye dönüşmüştü. Oya Serhan'ı eskisi gibi görmek isteyen izleyiciler ise bu durumu isyan ediyordu.


Fakat yeni bölüm fragmanında Oya'yla Serhan'ı çok tatlı bulan izleyiciler, ikiliyi böyle gördükleri için çok mutlu oldu.

"Ay nihayet OySer!", "Yaşasın ya sonunda el ele!", "OySer mi görüyorum hem de kavgasız!", "Özlemişiz Oya'yla Serhan'ın bu halini!", "Her şey daha güzel olabilir OySer inanıyorum size!" gibi yorumlar yapan izleyenler bu çifte adete bayılıyor.

Yeni bölümde işlenecek 2. cinayete kimin kurban gideceğini, Oya ve Serhan'ın aralarının nasıl olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR