Ufak Tefek Cinayetler'e tepki gelmiyor adeta yağıyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 44. bölüm fragmanı herkesi çok kızdırdı. Fakat tepkilerin esas nedeni dizinin 45. bölümde final yapacak olması...

Ufak Tefek Cinayetler'e tepki gelmiyor adeta yağıyor
Yayın Tarihi: 1.12.2018 11:03:00

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in paylaştığı dizi bu sezon bir türlü toparlayamadı. Hal böyle olunca Star TV reytingleri her hafta düşen diziyi bitirme kararı aldı.

Sezon sonunu göremeyecek olan dizi, bir kaç bölüm sonra ekranlara veda edecek. Dizinin 44. yeni bölümü öncesinde ortaya çıkan bu durum dizi izleyicilerini bir hayli mutsuz etti. 

44. bölüm fragmanıyla da izleyenleri tatmin edemeyen Ufak Tefek Cinayetler'e, tepkilerin artık ardı arkası kesilmiyor.



Fragmanda Merve'yle Serhan'ın Mila'nın velayeti konusunda uzlaşmaya çalıştığı anları gören izleyicilerin bir çoğu Serhan'a çok kızdı.


Serhan'ın kendi yaptıklarından sonra Merve'nin yaptıklarını yargılayamayacağını düşünen izleyiciler ise onun Merve'nin üzerine gelmesine çok sinirlendi.

Bu konuda neler olacağını henüz tahmin edemeyen izleyiciler, Merve'nin kaybetmeyeceğinden de neredeyse emin...

Öte yandan dizinin iyice çaptan düştüğünü dile getiren izleyiciler, Ufak Tefek Cinayetler'in "En güzel harcanan dizi" olarak tarihe geçeceğini düşünüyor.

Son zamanlarda Tülin Özen'in vedası, Aslıhan Gürbüz'ün bel fıtığı yüzünden diziye ara vermesi gibi olaylarla iyice kan kaybeden dizi ne yazık ki çok yakında ekran macerasına veda edecek.

İşte 44. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR