Ufak Tefek Cinayetler'in çakma şer birliğine tepki yağdı

Star TV'nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de dengeler değişti. Yayınlanan 40. bölüm 2. fragmanındaki yeni şer birliğine tepki yağdı.

Ufak Tefek Cinayetler'in çakma şer birliğine tepki yağdı
Yayın Tarihi: 5.11.2018 09:26:00

Dizide geçtiğimiz hafta ava giderken avlanan Arzu, feci bir trafik kazası geçirmişti. İlk fragmanda öldüğünü gördüğümüz Arzu herkesi şaşırtmış ve Tülin Özen böylelikle diziye veda etmişti.

Fakat yayınlanan 40. bölüm 2. fragmanında Oya, Burcu ve Pelin'in kendi aralarında yeni bir şer birliği kurması tepkileri çekti. Çünkü dizinin başında bir şer birliği vardı ve bu üçlü ta lise yıllarından beri Pelin, Arzu ve Merve'ydi. 

Hal böyle olunca izleyicilerde bu yeni şer birliğinden hoşlanmamıştı. Çünkü bu üçlünün paylaştığı ve birbirlerine destek çıkması gereken hiçbir olgu yoktu.


Hele ki Sarmaşık'ın hiç sevilmeyen karakteri Burcu'nun Arzu'nun ölümüyle geçmişe tamamen sünger çekilmiş gibi kızların arasına girmesi ise dizinin takipçilerini kızdırdı.

Dizinin iyice saçma bir yere gittiğini düşünen izleyenler, duruma tepkilerini sosyal medyadan gösterdi.

"Çakma şer birliği nedir!", "Hızlı ve topuklu bu ne böyle herkes drift yapıyor!", "Burcu'nun birden bu kadar benimsenmesi!", "Bunlar yeni can sisterlar mı şimdi!", "Arzu'yu çok arayacağız heralde!", "Ortalığı boş sananlar kulübü resmen!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Arzu'nun ölümüne kimsenin üzülmemesini de oldukça mantıksız buldu.

Arzu'nun ölümünün Sarmaşık'ta nasıl yankı bulacağını, yeni şer birliğinin ömrünün ne kadar olacağını Salı akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR