Ülker CEO'sunun 6.5 Milyon Dolar'lık Evi

Ülker'in satın aldığı Godiva'nın CEO'su Mohamed Elsarky ve eşi Miami Bal Harbour'da 6.5 Milyon Dolar ödediği mükemmel bir ev aldı.

Ülker CEO'sunun 6.5 Milyon Dolar'lık Evi
Yayın Tarihi: 3.11.2017 14:23:00

Godiva'nın CEO'su Mohamed Elsarky ve karısı Irma, St. Regis Bal Harbour'ın Kuzey Kulesi'nde, yaklaşık 25 milyon TL değerinde okyanus manzaralı lüks bir konut aldı. 

Godiva 2014'ten beri New York merkezli çikolata markasına öderlik etmektedir. 1920'de Belçika'da kurulan şirket, 2007'de, Türkiye'de bulunan Yıldız Holding tarafından satın alındı. 


Godiva'nın CEO'su Mohamed Elsarky, okyanus manzaralı, panoramik tabandan tavana pencere özellikli bu eve, birim için metrekare başına yaklaşık 7 bin dolar ödedi. 

Realtor.com'a göre Kasım ayında yaklaşık 9.5 milyon dolarla pazara çıktı. Douglas Elliman'ın alıcısını temsil ettiği, en yüksek fiyatını yüzde 32 indirimle sattı.

2014'te Katar'ın en büyük kalkınma şirketi Al Rayyan Turizm Yatırım Şirketi, lüks sahil projesinin otel bileşeni için 213 milyon dolar ödemişti. Bu tesiste ayrıca fitness merkesi, lüks tesisin havuzu, spa ve çocuk kulübü gibi sosyal tesisler bulunuyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR