Ümit Özat'tan Milli Kadın Voleybol Takımı'na şok sözler

Eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat, Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza tepki çeken sözler söyledi.

Ümit Özat'tan Milli Kadın Voleybol Takımı'na şok sözler
Yayın Tarihi: 5.09.2023 11:37:00

Avrupa Şampiyonu olarak tarih yazan Filenin Sultanları'nın başarısı bazı kişileri üzmeye devam ediyor. Son olarak Eski Fenerbahçe'li futbolcu Ümit Özat, tarihi başarı yazarak bayrağımızı dalgalandıran A Milli Kadın Voleybol takımımız hakkında tepki çeken sözler söyledi.

Eski Fenerbahçe'li milli futbolcu Ümit Özat, A Milli Voleybol Takımı oyuncusu olan ve performansı ile MVP ödülü olan Melissa Vargas'ı hedef aldı.

Özat, Vargas'ın Küba asıllı olduğu için milli takımda oynamasını kabul etmediğini söyledi ve başarısız biri dedi. Ümit Özat, "Küba Milli Takımı’nda oynayacak potansiyeli olsaydı sence gelir burada oynar mıydı? Bu mu sizin bayrak, millet, vatan duygunuz" dedi.


BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Ümit Özat'ın, "Bu ülkede doğup, bu ülkede büyüyüp, senin benim gibi bu dili konuşuyor olsaydı bunun kabul edilebilir bir tarafı vardı. Küba Milli Takımı’nda oynayacak potansiyeli olsaydı sence gelir burada oynar mıydı? Bu mu sizin bayrak, millet, vatan duygunuz? Ben bunu kabul etmiyorum" yorumuna bulundu.

Ümit Özat'ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Kullanıcılar Özat'a "Senin bu ülkeye ne başarın var da kendinde böyle yorum yapma hakkı görüyorsun?" dedi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR