Umut Meraş Beşiktaş'ta Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Transfer Çalımı

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Umut Meraş transferini tamamladı. Umut Meraş resmen Beşiktaşlı oldu! Beşiktaş'ın Umut Meraş transferini kısa sürede açıklaması bekleniyor. Son hazırlık maçlarında üst üste sakatlık şoku yaşayan Beşiktaş, Umut Meraş'ı transfer etti!

Umut Meraş Beşiktaş'ta Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Transfer Çalımı
Yayın Tarihi: 6.08.2019 22:29:00

Bursaspor'un genç yıldızı Umut Meraş, Kartal oldu! Fenerbahçe'nin de transfer etmek için yoğun uğraş verdiği genç yıldız, Beşiktaş'a transfer oldu! Transfer sezonunda Douglas, Tyler Boyd ve Victor Ruiz transferlerini yapan Beşiktaş, Umut Meraş'ı da kadrosuna kattı.

Küme düşen Bursaspor'da forma giyen Umut Meraş, 7 milyon TL bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer oldu. Fenerbahçe'nin de Umut Meraş için ciddi transfer girişimlerinde bulunduğu ancak Beşiktaş'ın oyuncunun transferini tamamladığı öğrenildi. İlk etapta 5 milyon TL ve kaleci Utku Yuvakıran'ı kiralık olarak öneren Beşiktaş, teklifini 7 milyon TL'ye çıkardı ve transferi tamamladı. 


BEŞİKTAŞ'TAN FENERBAHÇE'YE UMUT MERAŞ ÇALIMI

Fenerbahçe'de Umut Meraş'ı transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyordu. Ancak Umut Meraş, masada Beşiktaş ile el sıkıştı. Transferi yılan hikayesine dönen Umut Meraş, Bursaspor Başkanı'na sitem dolu bir açıklama yayınlamış ve başkanın, telefonlarına cevap vermediğini ifade etmişti.

23 yaşındaki sol bek oyuncusu Umut Meraş, Adriano'nun gidişinin ardından Beşiktaş'ın yeni sol beki olacak. Fenerbahçe de Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığı nedeniyle sol bek pozisyonuna Umut Meraş'ı istiyordu. Beşiktaş'ın Umut Meraş transferini kısa sürede açıklaması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR