Ünlü oyuncu estetik yapan meslektaşlarını karşısına aldı!

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu estetik yapan meslektaşlarına verdi veriştirdi.

Ünlü oyuncu estetik yapan meslektaşlarını karşısına aldı!
Yayın Tarihi: 7.09.2023 13:32:00

Yağtığı paylaşımlarla adından söz ettiren çılgın oyuncu Esra Dermancıoğlu, Eestetik yaptıranlarla öyle bir dalga geçti ki! 

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen ve zaman zaman tartışma yaratan Esra Dermancıoğlu bu kez de estetik yapan hemcinsleriyle dalga geçti. Esra Dermancıoğlu estetik yapanları tiye aldı.

Yüzüne çorap geçiren Esra Dermancıoğlu, estetik yapatıranları diline doladı. Dermancıoğlu'nun bu paylaşımına kısa sürede pek çok destek yorumu geldi  Yüzünü çorap geçirerek yüzünü gerdiren oyuncu "Bedava estetik" ifadelerini kullanarak estetik yaptıranları tiye aldı.


Kanal D'de yayınlanan başrolünde Beren Saat'in yer aldığı Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki Mukaddes rolüyle ünlenen daha sonra ise pek çok yapımda yer alan Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyordu. Ünlü oyuncu son olarak da estetiklileri diline doladı.

Dermancıoğlu estetik yaptıran isimlerle alay etti. Ünlü modacı Tanju Babacan ile yüzüne çoğra geçiren Esra Dermancıoğlu, yüzünü gerdirerek bir video paylaştı. Instagram hesabından o anları "Tanju Babacan bana bedavaya estetik yaptı. Canım dostum çok güzel oldu" diye yazdı.

Dermancıoğlu'nun paylaşımına destek yorumlaru gelirken ünlü isimlerde yorum yapmayı ihmal etmedi. Yeşilçam'ın unutulmazı Filiz Akın Dermancıoğlu'nun paylaşıma "Ne alem kadınsın Esracım, harikasın" yorumunu yaptı. Estetikli ünlülerden Dolunay Soysert, Demet Evgar, Begüm Öner, Selin Ciğerci ve Seda Sayan'da paylaşıma kahkaha emojileri koydu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR