Ünlüler ve anneleri şaşırtıyor Şeyma Subaşı annesi görenler gözlerine inanamadı

Ünlülerin anneleri çok şaşırtıyor. Şeyma Subaşı annesi görenler kız kardeşi zannediyor. Şeyma Subaşı annesi çok tatlı görünüyor ancak annesi kız kardeşi zannediyorlar.

Ünlüler ve anneleri şaşırtıyor Şeyma Subaşı annesi görenler gözlerine inanamadı
Yayın Tarihi: 15.03.2019 13:25:00

Ünlüler ve anneleri sosyal medyayı salladı. Söylemezsem Olmaz programı son bölümde ünlüler ve anneleri işlendi. En çok merak edilen isimler arasında Şeyma Subaşı yer aldı. Demet Evgar annesi Binnur Evgar'da görenler gözlerine inanamadı. Çok başarılı ünlüler anneleriyle dikkat çekiyor. 

Eser Yenenler annesi dikkat çekti

Bursalı olan Yurdan Yenenler, Eser Yenenler annesi. Sürücü kursu öğretmeni olan Yurdan hanımı görenler gözlerine inanamadı. Her tanıştığını kartını veren Eser'in annesi herkes bir skeçle tanıyor ve anlatıyor. 


Burak Özçivit annesi

Burak Özçivit annesi Ceyhan Özçivit birbirlerine çok benziyor. Direk anneye benzeyen Ceyhan hanım ve Fahriye Evden hiç yan yana görüntülenmedi. Seviyeli bir ilişkileri olduğu biliniyor. 

Ekranlarda, beyazperdede ve sahnelerde boy gösteren birçok ünlü ismin aileleri her zaman merak konusu olmuştur. Söylemezsem Olmaz bu konuda merakınızı gideriyor ve birçok ünlü ismin annesi ile çekilmiş fotoğraflarını ekrana getirdi.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR