Vakıfbank 0.80 faiz oranları ile nakit ödeme alacaklara duyuru yaptı! İsteyenler banka şubesine gitsin!

Vakıfbank 0.80 faiz oranları ile nakit ödeme alacaklara duyuru yaptı! İsteyenler banka şubesine gitsin!

Vakıfbank 0.80 faiz oranları ile nakit ödeme alacaklara duyuru yaptı! İsteyenler banka şubesine gitsin!
Yayın Tarihi: 25.05.2023 22:29:00

Vakıfbank, müşterilerine özel bir kampanya duyurusu yaparak konut kredisi kullanmak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunuyor. Bankanın konut kredisi kampanyasında faiz oranı %0,80 olarak belirlenmiş ve 15 yıl vadeli seçenekler sunulmaktadır. Konut sahibi olmak isteyenler için uygun faiz oranlarıyla desteklenen bu kampanya, müşterilere kredi imkanı sağlamaktadır.

Kampanya kapsamında konut kredisi kullanmak isteyenler, Vakıfbank'ın "Sarı Panjur" adını verdiği krediye başvuruda bulunabilirler. İlk ödemenin 3 ay sonra gerçekleşebildiği 180 aya varan vadelerde kredi kullanma imkanı sunulmaktadır. Bu sayede müşteriler, daha uzun vade seçenekleriyle ödemelerini planlayabilirler.

Konut kredisi başvurusu yapmak isteyenler, Vakıfbank şubeleri veya internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Ancak kredi kullanmak isteyen kişilerin alacakları evin banka kredisi uygunluğunu taşıması gerekmektedir. Bankalar tarafından uygun görülmeyen evlere maalesef kredi imkanı sağlanmamaktadır.

Başvuruda bulunacak kişilerin kredi notu ve kredi sicilinin temiz olması gerekmekte ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda gelir belgesi, kimlik fotokopisi, evli olunması halinde ise eş rızası belgesi, tapu fotokopisi ve borcu yoktur belgesi gibi belgelerin temin edilmesi gerekmektedir.

Vakıfbank'ın konut kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenlerin, sıfır konut alımlarında düşük faiz oranıyla kredi kullanabileceklerini unutmamaları önemlidir. Banka tarafından yapılan duyuruda, kredi talep eden kişilerin banka şubesine başvurmadan önce gerekli evrakları hazırlamaları gerekmektedir. Kredi kullanacak olan kişilere, satın alınan evin ekspertiz değerinin %80'i oranında kredi imkanı sağlanmaktadır.

Vakıfbank'ın "Sarı Panjur" kampanyası kapsamında müşterilere düşük faiz oranı ve uzun vadelerle konut kredisi imkanı sunulmaktadır. Konut sahibi olmak isteyenlerin, banka şubelerinden veya internet sitesinden başvuru yaparak bu avantajlı fırsatlardan yararlanabilecekleri unutulmamalıdır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR