Vakıfbank 125.000 TL Borç Kapatma Kredisi Veriyor

Vakıfbank 125 bin TL Borç kapatma kredisi veriyor. Her bankadan borçlu olanlar için Vakıfbank çok uygun faiz oranları yeni kredisini duyurdu. Vakıfbank 125.000 TL Borç kapatma kredisi rekor başvuru alacak.

Vakıfbank 125.000 TL Borç Kapatma Kredisi Veriyor
Yayın Tarihi: 30.07.2020 19:59:00

Vakıfbank 125 bin TL Borç kapatma kredisi veriyor. Her bankadan borçlu olanlar için Vakıfbank çok uygun faiz oranları yeni kredisini duyurdu. Vakıfbank 125.000 TL Borç kapatma kredisi rekor başvuru alacak.

2020 yılı ile birlikte bankalar borcu olan vatandaşlar için borç yapılandırma kredisi sunmaya başladılar. Böylece herhangi bir yasal takibe girmeden kolay ödeme imkanlarıyla borcunuzu kapatabilirsiniz. Faiz oranlarının düşmesi ile birlikte bu kredilere başvurular da oldukça arttı. Vakıfbank da borç yapılandırma yapmak isteyen vatandaşlara esnek ödeme imkanları sunmaktadır. Aşağıdaki yazıda Vakıfbank borç yapılandırma ve birleştirme kredisinden bahsettik. Vakıfbank 2020 borç transferi kredisi hakkında merak ettikleriniz için yazının devamına bakabilirsiniz. 

Vakıfbank Borç Yapılandırma Kredisi 2020 

Mevcut kredi kartı borçlarınızı, ödemeyecek durumda olduğunuzu düşünüyorsanız, borç transferi kredisine başvuruda bulunabilirsiniz. 2020 yılı içerisinde birçok banka borç birleştirme ve borç yapılandırması kredisi sunarak, vatandaşların mevcut borçlarını kapatması ve daha uygun taksitlerle ödemelerini gerçekleştirmelerine olanak tanımaktadır. Vakıfbank da kredi kartı ve kredi borcu olan vatandaşlara oldukça uygun faiz oranlarında borç yapılandırma kredisi sunmaktadır. 

Vakıfbank Banka Borcu Birleştirme Kredisi 


Başkan Recep Tayip Erdoğan, bankalara borcu olan ve ödemelerinde zorlanan vatandaşlara 2020 yılı içerisinde bankaların kampanyalar düzenleyeceğini duyurdu. Başta kamu bankaları olmak üzere, birçok özel banka borç yapılandırma ve birleştirme kredisi sunmaktadır. Bu kampanyalar doğrultusunda en başta Ziraat Bankası kredi kartı borcu olan ve ödemekte zorlanan vatandaşlara borç birleştirme kredisi sundu. Böylece Ziraat Bankası veya diğer bankalara ait kredi kartı borcunuz olması durumunda, kredi birleştirme kredisine başvuruda bulunabilir ve uygun faiz oranlarında mevcut borcunuzu birleştirerek daha kolay borcunuzu kapatabilirsiniz. Fakat, Ziraat Bankası’nın sunduğu bu kampanya sadece kredi kartı borcu olan vatandaşlar için geçerlidir.

Kredi borcunuz olması durumunda, Ziraat Bankası birleştirme kredisinden faydalanamazsınız. Bunun için de Vakıfbank hem kredi kartı borcu hem de kredi borcu olan vatandaşlar için borç transferi kredisi düzenleyerek kişilerin borçlarınızı birleştirmesine ve daha kolay şartlarda ödemeler gerçekleştirerek, borçlarının kapanmasına olanak tanımaktadır. 

Vakıfbank Kredi Kartı Borcu Transferi Kredisi 

Vakıfbank, vatandaşların kredi kartı borcu olmaları ve bu borçları tek bir çatı altında toplayarak ödemelerini daha kolay gerçekleştirebilmeleri için borç transferi kredisini sunmaktadır. Kolay ödeme olanakları sunan bu krediden faydalanmak için uygun kriterlere sahip olmanız gerekir. Öncelikle borcu sebebiyle hakkında yasal takip başlatılmış yani kara listeye giren vatandaşların bu krediden faydalanmaları mümkün değildir. Buna ek olarak, gelir durumu ve kredi notunuzun iyi olması daha uygun faiz oranlarında kredi kullanabilmenize olanak tanımaktadır.

Vakıfbank veya diğer bankaların kredi kartlarını kullanıyor ve borcunuzu ödeyemeyeceğinizi düşünüyorsanız, Borç Transferi Kredisi ile tüm kredi kartı borçlarınız kredi kullandırılarak banka tarafından kapatılır ve kullandığınız bu kredi ile sadece Vakıfbank’a ödeme yapmak durumunda kalırsınız. Böylece birden fazla yere ödeme yapmak yerine, daha az miktarda tek bir yere ödemenizi gerçekleştirebilir ve mevcut borçlarınızı kapatabilirsiniz.  Vakıfbank borç transferi kredisi ile 20.000 TL’ye kadar limit sunmaktadır. 18 ay vade seçeneğiyle birlikte, aynı zamanda ödemeye isterseniz hemen isterseniz de 3 ay sonra başlayabilirsiniz. Bunlara ek olarak, ödeme planınızı da kendiniz oluşturabilmeniz mümkün. Eşit taksitli veya değişken taksitli ödeme planı ile durumunuza uygun bir şekilde kolayca borcunuzu kapatabilirsiniz. Borç Transfer kredisi başvurusu sadece Vakıfbank şubelerinden yapılmaktadır. Size en yakın Vakıfbank şubesine gidebilirsiniz.

Yukarıda sizinle Vakıfbank borç yapılandırma ve birleştirme kredilerinden bahsettik. Borç transferi kredisiyle kredi kartı borcunuzdan kurtulabilirsiniz. Buna ek olarak, Vakıfbank gerekli şartları sağlayan vatandaşlara da kredi borçlarınızı kapatmaları için düşük faiz oranlarında ihtiyaç kredisi sunmaktadır. %1.12 faiz oranı 60 ay vade seçeneğiyle, 125.000 TL limite kadar kredi kullanabilmeniz mümkün. Daha detaylı bilgi için Vakıfbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR