Vakıfbank 45000 TL kredi vereceğini açıkladı! Son dakika...

Vakıfbank 45000 TL kredi vereceğini açıkladı! Son dakika...

Vakıfbank 45000 TL kredi vereceğini açıkladı! Son dakika...
Yayın Tarihi: 24.05.2023 15:16:00

VakıfBank, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve ekonomik sıkıntılarla mücadele etmek isteyenlere destek olmak amacıyla uygun şartlarda kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. 36 aya kadar vadelendirme imkanı, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle sunulan bu kredi paketi, kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için özel olarak hazırlanmıştır. VakıfBank şubelerinde müşterilerine yardımcı olunarak, ihtiyaç kredisi başvuruları hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

VakıfBank tarafından sunulan ihtiyaç kredisine başvurmak için cep telefonunuzdan 5724'e bir mesaj gönderebilirsiniz. Başvurunuzun onaylanmasının ardından taksitlendirme işlemine geçilebilir. Krediyi aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli veya değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz. Bu kredi kampanyasının aylık akdi faiz oranı %1,55'ten başlamaktadır. Faiz oranı, kişinin Kredi Kayıt Bürosu notuna ve maaş alma durumuna göre değişiklik gösterebilir. VakıfBank, müşterilerinin en kazançlı çıkması adına tüm bu seçenekleri olumlu bir şekilde değerlendirmektedir.

VakıfBank'ın kredi politikaları kapsamında yapılan başvurular serbestçe değerlendirilir. Bu kampanya süresince banka, ilerleyen zamanlarda kampanya şartlarını, faiz oranlarını ve süreyi değiştirme hakkına sahiptir. Kefil istenmeyen bir kredi kampanyasıdır, ancak bazı durumlarda kefil talep edilebilir. Kefil talebinin olup olmadığını öğrenmek için banka şubelerinden bilgi alabilirsiniz.

Kredi başvurusunda bulunan müşterilerin artan taksit uygulaması, gelir ve skor bilgileri doğrultusunda banka tarafından değerlendirilir ve taksit tutarı buna göre belirlenir. Banka, gerektiğinde kredi kullanım koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Daha önce kredi ödemelerinde veya diğer bankacılık işlemlerinde sorun yaşamayan müşteriler için bu kredi sorun olmayacaktır. Geri ödeme konusunda da uygun seçenekler sunulmaktadır.

VakıfBank, müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi fırsatıyla ekonomik sıkıntıları hafifletmeyi ve ihtiyaçları karşılamayı amaçlamaktadır. Cebinizi rahatlatacak bu kredi seçeneği hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için en yakın VakıfBank şubesine başvurabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR