Vakıfbank 45000 TL ödeme ile ihtiyaç kredisini yeniledi! Başvuru yapanlar alacak!

Vakıfbank 45000 TL ödeme ile ihtiyaç kredisini yeniledi! Başvuru yapanlar alacak!

Vakıfbank 45000 TL ödeme ile ihtiyaç kredisini yeniledi! Başvuru yapanlar alacak!
Yayın Tarihi: 26.05.2023 16:15:00

VakıfBank, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve ekonomik sıkıntılarla mücadele etmek isteyenlere destek olmak amacıyla uygun şartlarda kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için özel olarak hazırlanan ihtiyaç kredisi paketiyle 45.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunulmaktadır.

VakıfBank'ın ihtiyaç kredisi başvurusu oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Başvuruyu cep telefonundan 5724'e göndererek yapmak mümkündür. Başvurunun onaylanmasının ardından, kredi taksitlendirme işlemine geçilebilir. Kredi geri ödemesi için farklı seçenekler sunulmaktadır. Aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli veya değişken taksitli olarak ödeme yapabilirsiniz. Kredi faiz oranları ise kişinin Kredi Kayıt Bürosu notuna ve maaş alma durumuna göre belirlenmektedir. Bu kredi kampanyasıyla sunulan aylık akdi faiz oranı %1,55'ten başlamaktadır.

VakıfBank, müşterilerinin en kazançlı çıkması adına tüm seçenekleri değerlendirmektedir. Başvurular serbestçe değerlendirilmekte olup, banka kampanya şartlarını, faiz oranlarını ve süreyi değiştirme hakkına sahiptir. Kefil talebi genellikle olmasa da bazı durumlarda talep edilebilir. Müşterilerin taksit tutarı, gelir ve skor bilgileri göz önünde bulundurularak belirlenmektedir. Geri ödeme konusunda da uygun seçenekler sunulmaktadır.

VakıfBank, müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisiyle ekonomik sıkıntıları hafifletmeyi ve ihtiyaçları karşılamayı amaçlamaktadır. Bu fırsattan yararlanmak ve başvuru yapmak için en yakın VakıfBank şubesine başvurabilirsiniz. Banka yetkilileri, size daha detaylı bilgi sunarak başvurunuzun hızlı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olacaktır.

Ülkenin önde gelen bankalarından biri olan VakıfBank, müşteri odaklı yaklaşımıyla ihtiyaçlara yönelik uygun çözümler sunmaya devam etmektedir. Kredi seçenekleri ve esnek ödeme planlarıyla VakıfBank, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve hayallerini gerçekleştirmek için bir adım önde yer almaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR