Vakıfbank Banka hesabı olan kişiler için 5 gün süre verildi! işlem yapmadan geçmeyin

Vakıfbank Banka hesabı olan kişiler için 5 gün süre verildi! işlem yapmadan geçmeyin

Vakıfbank Banka hesabı olan kişiler için 5 gün süre verildi! işlem yapmadan geçmeyin
Yayın Tarihi: 4.11.2023 15:45:00

Vakıfbank Banka hesabı olan vatandaşlar için 5 gün içerisinde nakit ihtiyacı olmaları durumunda bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirebileceği bir ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı. VakıfBank bireysel kredi kampanyası dahilinde ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanarak nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 36 ay vadeli vereceği 50.000 TL kredilerde 5 gün süre kaldığını açıkladı. önümüzdeki hafta cuma günü bitecek olan bu ihtiyaç kredisi kampanyasında Vakıfbank hesabı olan vatandaşlar öncelikli olarak Kredi kampanyasına katılabiliyor.

Vakıfbank banka hesabınızın olması durumunda işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve bireysel kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalar dahilinde işlemlerinde 5 dakika içerisinde yapabilecek olan kişilere ilk taksit ödemesinde 36 ay vadeli ödeme seçeneği de sunacaktır. Vakıfbank Banka hesabı olan herkes ₺50.000 kredi kullanabilmeleri için 1100 ve üzerinde bir kredi puanının olmasını da bilmesi gerekiyor.

Vakıfbank yapmış olduğu Bu kampanyada sadece sigortalı olarak çalışan vatandaşları değil kendi Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşları da düşük faizli krediler verecek. Vakıfbank üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını internet bankacılığı uygulaması olan Vakıf mobil uygulaması üzerinden yapacak olan kişilerde Kredi ödemelerini hızlı bir şekilde gerçekleştirerek belirtilen şartlara uygun olarak Kredi işlemlerini hesaplara yatırmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR