Vakıfbank banka kartı olan emekliler için açıklandı! 10 gün içinde işlem yaparsanız...

Vakıfbank banka kartı olan emekliler için açıklandı! 10 gün içinde işlem yaparsanız...

Vakıfbank banka kartı olan emekliler için açıklandı! 10 gün içinde işlem yaparsanız...
Yayın Tarihi: 26.09.2023 13:09:00

Vakıfbank duyurusu ile birlikte nakit ihtiyacı olan emeklilere yeni bir açıklama yapıldı. 10 gün içinde işlem yapacak olan emeklilere yeni kredi paketi açıklandı. 10 gün içinde işlem yapacak olan kişilere banka hızlı ve anında kredi sonucu verirken başvuru yapacak olan kişiler 10 gün içinde nakit kredi kullanabileceklerdir. 10 gün içinde kredi başvurusu yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak kredi verilecektir. 10 gün içinde ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak istiyorsanız başvurunuzu hemen hesaba atacak ve kredi notunuza göre işlem yapacaksınız. 

VAKIFBANK KREDİ KAMPANYASI

Emekli maaşlarını bu bankalardan alanlar hızlı bir şekilde kredi kullanacaklardır. Nakit kredi almak için emekli maaşınızı bu bankaya taşıyarak kredi işlemleri için başvuru yapmanız gerekiyor. Vakıfbank banka kartı olan emekliler için açıklandı! 10 gün içinde işlem yaparsanız bankadan 100 bin TL krediyi gelir belgesiz olarak alacaksınız ve ilk taksit ödemesi de ertelemeli olacaktır. Emekli maaşlarına göre verilecek bu kredilerde 3 ay ertelemeli olarak kredi işlemleri hızlı bir şekilde verilmektedir. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde işlemler kısa süre içinde sürecek ve nakit kredi kullanacak olan kişilere banka 5 dakika içinde hesaba bu yüksek limitleri yatıracaktır. 

EMEKLİYE BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Emekli maaşlarını bu bankalardan alan kişilere ayrıca borç kapatma kredisi imkanı da sunulmaktadır. Emekli maaşlarını bu bankadan alan kişiler 3 ay ertelemeli olarak kredi işlemlerini yapabilecekler ve bu işlem sonucunda kredileri hesaplara atabileceklerdir. Emekliye borç kapatma kredisi kampanyasında başvuru şartlarına uygun olan kişiler 3 ay ertelemeli kredi imkanından faydalanmaktadırlar. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR