Vakıfbank bankamatik kartına ödemeler yapacak: 10000 TL 20000 TL 30000 TL ve Üzeri Ödeme Alın!

Vakıfbank bankamatik kartına ödemeler yapacak: 10000 TL 20000 TL 30000 TL ve Üzeri Ödeme Alın!

Vakıfbank bankamatik kartına ödemeler yapacak: 10000 TL 20000 TL 30000 TL ve Üzeri Ödeme Alın!
Yayın Tarihi: 21.09.2023 19:49:00

Kamu bankası olan Vakıfbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, 5 gün içinde başvuru yaparak ihtiyaç kredisi kullanabileceklerini duyurdu.

Eğer siz de Vakıfbank üzerinden bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, bankanın kredi politikalarına uygun ve hesabı olan kişiler için düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi verileceği belirtildi. Kampanya dahilindeki şartları sağlayan bireysel müşteriler, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden aynı gün içinde 50000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli kredi başvurusu yapabilecekler.

Nakit ihtiyacınız olduğunda Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve düşük faiz oranlarıyla kredinizi 5 gün içerisinde hesabınıza aktararak kullanabilirsiniz.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kampanyaya katılmak isteyenler için Vakıfbank, hızlı bir şekilde kredi imkanı sunuyor. İnternet bankacılığı şifresi oluşturarak veya Vakıfbank mobil uygulamasına giriş yaparak başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden başvuru yaptıktan sonra onaylanan krediyi istediğiniz zaman hesabınıza aktarabilirsiniz.

Özellikle şubeler üzerinden başvurmak isteyen vatandaşlara gelir belgesiz olarak kredi imkanı sunan Vakıfbank, emekli olan kişilerin kredi başvurusu yapabilmeleri için maaşlarının bu bankada olması gerektiğini ve sigortalı çalışanların son işlerinde en az 12 aydır çalışıyor olmalarını istiyor. Belirtilen şartları sağlayan vatandaşlar, 50000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR