Vakıfbank destek olmaya devam edecek! Emekliye maaşlarına göre nakit ödenecek!

Vakıfbank destek olmaya devam edecek! Emekliye maaşlarına göre nakit ödenecek!

Vakıfbank destek olmaya devam edecek! Emekliye maaşlarına göre nakit ödenecek!
Yayın Tarihi: 1.12.2023 18:39:00

Vakıfbank, emekli müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya başlattı. Banka, emekli maaşını kendi bünyesinde alan vatandaşları için cazip faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor. En düşük 7.500 TL maaş alan emekliler, gelir belgesiz ve uygun faizlerle 75 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Bu özel kampanya, özellikle maaşını Vakıfbank'tan alan ve maaş müşterisi olmayı kabul edenlere, maaşlarının 10 katına kadar ihtiyaç kredisi alma şansı tanıyor.

Emekli Dostu Kredi Koşulları:

Vakıfbank'ın bu kampanyası, maaş müşterilerine büyük avantajlar sunuyor. Kampanyaya katılan emekliler, maaşlarının 10 katına kadar bireysel tüketici kredisi kullanma olanağı buluyor. Başvurularını internet bankacılığı uygulamaları üzerinden gerçekleştirebilen maaş müşterileri, aynı zamanda en yakın banka şubesine giderek de işlemlerini tamamlayabiliyorlar.

Esnek Ödeme Seçenekleri:

Kampanya kapsamında 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vadeli ödeme seçeneği sunulurken, 50.000 TL ile 100.000 TL arasında kredi kullanımı onaylandığında banka, müşterilere 24 ay vadeli ödeme tablosu sunuyor. Bu esnek ödeme seçenekleri, emeklilere maddi rahatlık ve kolaylık sağlıyor.

Borç Birleştirme Avantajı:

Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler, aynı zamanda diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını kapatarak tek bir çatı altında birleştirebiliyorlar. Bu sayede, tüm finansal yükleri tek bir yerde toplamak, ödemeleri düzenlemek ve rahat bir nefes almak mümkün oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR