Vakıfbank duyurdu! Emekliye müjde! Son dakika, EYT'li emekliler bile alacak!

Vakıfbank duyurdu! Emekliye müjde! Son dakika, EYT'li emekliler bile alacak!

Vakıfbank duyurdu! Emekliye müjde! Son dakika, EYT'li emekliler bile alacak!
Yayın Tarihi: 27.11.2023 09:41:00

Vakıfbank, emekli maaş hesaplarına sahip vatandaşları sevindirecek heyecan verici bir kampanya başlatıyor. SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı ve EYT ile emekli olan herkes bu avantajlı kampanyadan yararlanabilir. Vakıfbank, emekli maaş hesapları üzerinden başvuruda bulunanlara, gelir belgesi gerekmeksizin 17.655 TL'ye kadar nakit kredi fırsatı sunuyor.

Vakıfbank'ın bu kampanyası, emekli maaşı alan vatandaşları hedef alarak finansal destek sunuyor. Kampanyaya katılanlar, gelir belgesi sunmadan 17.655 TL'ye kadar nakit kredi kullanma imkanına sahip olacaklar. Ayrıca, kredi kullanmak isteyenlere özel olarak sunulan 36 ay vadeli ödeme seçenekleri de dikkat çekiyor.

Başvuru işlemleri son derece hızlı ve basit bir şekilde gerçekleşiyor. Vakıfbank'ın bireysel tüketici kredisi kampanyasına başvurmak isteyen vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden kolayca başvuruda bulunabilir ve sonuçları sadece 5 dakika içinde öğrenebilirler. Onaylanan kredi talepleri ise aynı gün içinde hesaplara yatırılarak hemen kullanıma açılır.

Vakıfbank'tan emekli maaşı alanlar, kampanya şartlarına uyanlara daha yüksek kredi limitleri sunuluyor. Ancak, bu fırsatlardan yararlanmak için daha önce kredi kullanmamış olma şartı bulunuyor. Bu özel kampanya, emeklilere finansal esneklik sağlamanın yanı sıra uygun faiz oranları ve ödeme seçenekleri ile de dikkat çekiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR