Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranlarını indirdi Vakıfbank 180 ay vadeli kredi imkanı faizler düştü

Ziraat Bankasının konut kredisi faiz oranlarını düşürmesinin ardından bir diğer kamu bankası Vakıfbank da Konut kredisi faiz oranlarını düşürdü. Merkez Bankası PPK toplantısında 425 baz puanlık faiz indiriminin ardından Vakıfbank'ta konut kredisi paketlerinde faiz indirimine gitti!

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranlarını indirdi Vakıfbank 180 ay vadeli kredi imkanı faizler düştü
Yayın Tarihi: 1.08.2019 15:05:00

Ziraat Bankası'nın konut kredisinde faizleri düşürmesinin ardından bir diğer kamu bankası Vakıfbank'ta konut kredisi faizlerini düşürdü. Vakıfbank, konut kredisi faiz oranları %0,99'a indirildi. Ayrıca ihtiyaç kredisinde faiz oranları da %1,49 oldu. Vakıfbank'taki faiz indirimi sonrası ev alacaklar, konut kredisi paketlerini araştırmaya başladı. 

Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın geçtiğimiz gün sinyalini verdiği faiz indirimleri, Ziraat Bankası'nın ardından Vakıfbank'ta da belli oldu. Vakıfbank Faiz oranlarını %1'in altına düşürdü! Konut kredisinde uzun yıllar sonra faiz %1'in altına tekrardan indi. Vakıfbank konut kredisi, 500 bin TL'ye kadar, 180 ay (15 yıl) vadeli olarak %0,99'a indirildi.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZLERİNİ İNDİRDİ 

1 Ağustos 2019 Perşembe gününden itibaren Ziraat Bankası konut kredisi faizlerini indirmişti. Bir diğer Kamu bankası Vakıfbank da konut kredisi faiz oranlarını düşürdü. Vakıfbank müşterileri, 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanımlarında %0,99 faiz ve 180 ay vade fırsatıyla tanışacak.

Ziraat Bankası'nın ardından Vakıfbank da kredi faiz oranlarını 1 Ağustos'tan geçerli olmak üzere indirdi. Konut kredisinde faiz oranı 0.99'a, tüketici kredisinde ise yüzde 1.49'a indirildi.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR