Vakıfbank "Nakit Ödeme" Dedi! Başvuru Yapan Emeklilere 80000 TL Ödeme ve 7500 TL Promosyon

Vakıfbank "Nakit Ödeme" Dedi! Başvuru Yapan Emeklilere 80000 TL Ödeme ve 7500 TL Promosyon

Vakıfbank "Nakit Ödeme" Dedi! Başvuru Yapan Emeklilere 80000 TL Ödeme ve 7500 TL Promosyon
Yayın Tarihi: 9.10.2023 16:34:00

Vakıfbank, emekli bireyler için sunulan nakit kredi kampanyasına katılmak isteyenlere yönelik yeni bir kampanya duyurdu ve banka tarafından sunulan bu "Nakit" kampanyası kapsamında emekli bireylere teminatsız kişisel kredilerde 80.000 Türk Lirasına (TRY) kadar kredi fırsatları sunuyor. Vakıfbank, bu kredi fırsatlarını sadece banka aracılığıyla emekli maaşı alan emeklilere sunmaktadır.

Emekliler, emekli maaşı hesapları üzerinden başvurarak ihtiyaç duydukları kişisel krediye hızlıca erişebilirler. Vakıfbank tarafından sunulan 80.000 TL kredi ile emekliler ayrıca diğer bankalardaki mevcut kredilerini ve kredi kartı borçlarını da birleştirebilirler.

Krediye başvurduktan sonra 5 dakika içinde bir yanıt alacak ve aynı süre içinde onaylanan kredi miktarı hakkında SMS ile bilgilendirileceksiniz. Ayrıca, emekli maaşı Vakıfbank aracılığıyla alan emekliler, emeklilik ikramiyesi olarak 7500 TL ödeme alabilirler.

VAKIFBANK'A NASIL BAŞVURULUR?

Nakit ihtiyacı olan bireyler, kredi başvurusu yapmak için Vakıfbank'ın resmi web sitesini ziyaret edebilir ve kredi başvuru formunu doldurabilirler. Maaşlarını banka aracılığıyla alanlar, başvuruda bulunabilir ve kredi sonucunu 5 dakika içinde alabilirler. Emekli maaşı hesapları üzerinden kişisel kredi başvurusu yapacak olanlar bu kredi fırsatlarına erişebileceklerdir. 50.000 TRY'ye kadar krediler için banka 36 aylık bir vade sunarken, 50.000 TRY'yi aşan krediler için 24 aylık bir vade sunmaktadır. Maaşlarını banka aracılığıyla alan emekliler ayrıca banka tarafından sunulan diğer kampanyalardan da yararlanabilirler, bu kampanyalar arasında konut kredileri ve araç kredileri gibi seçenekler bulunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR