Vakıfbank TC Kimlik Son Rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 Olanlar Ödeme Alıyor! Son Dakika Haberleri Geldi!

Vakıfbank, İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla Müşterilerine Avantajlar Sunuyor

Vakıfbank TC Kimlik Son Rakamları 1-2-3-4-5-6-7-8-9-0 Olanlar Ödeme Alıyor! Son Dakika Haberleri Geldi!
Yayın Tarihi: 18.06.2023 13:25:00

Vakıfbank, bireysel müşterilerini nakil ihtiyaçları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarırken yeni başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasıyla müşterilerine avantajlar sunuyor. Vakıfbank bireysel müşterileri, 18 yaş ve üzeri olmaları şartıyla bankanın bu kredi kampanyası kapsamında işlemlerini gerçekleştirebileceklerini duyurdu.

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, bireysel kredi politikalarına uygun olmaları durumunda Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden de başvurularını yapabilecekler. Hızlı işlem yapmaları durumunda müşterilere özel düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunularak, 50.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli kredi kullanabilecekler.

Vakıfbank, sadece bireysel müşterilere değil, kendi bankasından emekli maaşı alan tüm bireysel emekli müşterilerine de ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacak ve özellikle 5 gün içinde başvuran müşterilere ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme fırsatı sunacak.

Vakıfbank, internet bankacılığı uygulaması üzerinden başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasıyla daha önce bankadan kredi kullanan ve düzenli ödemeler yapan müşterilere aynı gün içinde sonuçlandırma imkanı sunacak ve banka şubelerine gitmeden hesaplara para transferi kolaylığı sağlayacak. Düşük faizli bireysel kredi kampanyası kapsamında 50.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli kullanılabilen kredilerde ilk taksit ödemesi 3 ay ertelenebilecek.

Vakıfbank'ın resmi internet sitesine giriş yaparak kampanya detaylarını ve güncel kredi faiz oranlarını öğrenmek isteyenler, hızlı bir şekilde başvurularını gerçekleştirebilirler. Son 5 gün içinde harekete geçerek bu avantajlı bireysel kredi kampanyasından faydalanmak için acele edin, fırsatı kaçırmayın!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR