Vakıfbank, Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank ATM üzerinden Kredi Dönemi

ATM üzerinden kredi başvurusu yapılır mı? ATM kredisi almak için şartlar nelerdir? ATM üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler hangi işlemleri yapması gerekiyor? Sizlere bu yazımızda ATM ile kredi başvurusu yaptıktan sonra nasıl ilerleme yapacağınız hakkında bilgiler vereceğiz.

Vakıfbank, Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank ATM üzerinden Kredi Dönemi
Yayın Tarihi: 16.03.2020 19:01:00

ATM üzerinden kredi başvurusu yapılır mı? ATM kredisi almak için şartlar nelerdir? ATM üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler hangi işlemleri yapması gerekiyor? Sizlere bu yazımızda ATM ile kredi başvurusu yaptıktan sonra nasıl ilerleme yapacağınız hakkında bilgiler vereceğiz.

Daha önceki senelerde kredi başvuruları sadece banka şubelerinden evraklar ile yapılmaktaydı. Bu durumda bir kredi alacağınız zaman bankaya gidip, birçok sayfa imzalıyordunuz. Ama artık teknoloji gelişti ve bu gelişme sonrasında artık sürekli istediğimiz yerden banka kapalı olsa bile başvurular yapabilmekteyiz. Bu başvurulardan en çok merak edileni ATM kredi başvurusudur. ATM’ler üzerinde bağlı bulunan bankaya başvuru yapmanız mümkün. Bazı bankalar sadece başvuru yaptırırken, bazı bankalar kartınızı sokarak işlem yapmanız durumunda hesabınıza bile parayı atıp hemen çekmenizi sağlamaktadır.

ATM kredisi başvurusu yapacaksanız da başvuru için uygun müşteri olmanız gerekiyor. Öncelikle banka sizden kredi notunuzun yüksek olmasını isteyecektir. Kredi notu yüksek olan ve kredi sicili iyi olan kişiler ATM üzerinden kredi başvurusu yapabileceklerdir. Ayrıca 18 yaşından büyük olmanızda gerekiyor. Vereceğimiz bankalardan kredi başvurusu yaparsanız daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz. İşte Bankalar ve başvuru limitleri.

Vakıfbank ATM Üzerinden Kredi Başvurusu

Ülkemizin kamu bankası Vakıfbank, ATM üzerinden sadece ön onay alabileceğiniz kredi başvurusu imkanı sağlamaktadır. 10.000 TL’ye kadar acil ihtiyaçlarınız için banka ATM’sine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Banka size onay verirse evraklar ile banka şubesine gitmeniz gerekiyor. En az 6 aylık, toplamda 1 yıllık sigortanız varsa ön onay aldığınız krediyi kullanabilirsiniz.


Yapı Kredi Bankası ATM Kredisi

Yapı Kredi Bankası üzerinden ATM kredisi alacak olan kişiler, ATM’den kartlı ve kartsız işlem yaparak kredi başvurusunda bulunabilirler. 20.000 TL’ye kadar verilen bu kredilerde onay almanız durumunda krediyi banka şubesinden 60 ay vadeli olarak kullanacaksınız.

İş Bankası ATM Kredisi

İş bankası ATM üzerinden 15.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapmanıza imkan tanıyor. Bu krediyi eğer kartlı işlem yaparak başvuru yaparsanız ve onay alırsanız, ilgili adımları atlattıktan sonra hemen kredinizi hesabınıza atabilirsiniz. Ayrıca ATM üzerinden başvuru yaparak kredi onayı alan kişiler internet bankacılığı ve İŞCEP uygulaması üzerinden kredi başvurusu yaparak bu krediyi kullanabilirler.

Akbank ATM Kredisi

Akbank üzerinden de sadece ihtiyaç kredisi olmak üzere 20.000 TL’ye kadar başvuru yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra kredi sonucu hemen sizin cep telefonunuza gelecektir. Akbank kartlı ve kartsız işlem menüsünden başvurular bölümüne girip kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numaranız ve cep telefonunuz gereklidir. Bazı durumlarda güvenlik açısından sizden Doğum tarihinizde istenmektedir. Eğer kredi başvurusu yaptığınızda kredi onayı mesajı gelirse, bu krediyi dilerseniz Akbank Direkt uygulaması üzerinden gelir belgesiz olarak da kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu için kredi notunuzun yüksek olması gerektiğini unutmayınız.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR