VakıfBank’dan anında 350.000 TL koşulsuz ihtiyaç kredisi TC kimlik numaralarına yatacak!

Vakıfbankası’ndan anında 350.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi geldi. Vakıfbank ihtiyaç kredisi için başvuru şartları!

VakıfBank’dan anında 350.000 TL koşulsuz ihtiyaç kredisi TC kimlik numaralarına yatacak!
Yayın Tarihi: 26.10.2023 14:19:00

Vakıf Bankası’ndan 350.000 TL ihtiyaç kredisi açıklandı. Vakıfbank ihtiyaç kredisinde yeni kampanyasını duyurdu. Vakıfbank'dan müşterilerine özel olarak anında 350.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi açıklandı.

Uzun zamandır bankaların yüksek faizleri nedeniyle kredi çekemey vatandaşlara bugünün yüz güldüren haberi Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank, nakit ihtiyacını sıkışan müşterilerine özel olarak 350.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisini duyurdu. Düşük faizli, yüksek vadeli 350.000 TL ihtiyaç kredisi için başvuru şartları neler?


Son bir yıldır kredi kartı kullanımında yaşanan olağandışı artış sonrası vatandaşın nakit olan ihtiyacı giderek artmış ancak bankaların yüksek faizleri nedeniyle nakit ihtiyacını karşılayamayacak durumlara gelmişti. Vatandaş bu duruma isyan ederken hükümet yetkilileri geçtiğimiz günlerde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile bir araya gelerek konuyla ilgili bir çözüm üretme aşamasına gelmişti. Görüşme sonrasında faiz oranlarını düşüreceğini müjdesi verilmişti. Vakıfbank‘ta beklenen müjdeli haber geldi.

31 EKİM SON BAŞVURU

Vakıfbank kısa süreli de olsa düşük faizli ihtiyaç kredisini vatandaşlara duyurdu. Vakıfbank'dan müşterilerine özel olarak nakit ihtiyacını karşılamak üzere anında 350.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı duyuruldu. Vakıfbanktan düşük faizli 350.000 TL ihtiyaç kredisi çekmek için şartlar neler? Vakıfbank düşük faizli yüksek vadeli ihtiyaç kredisi için aranan tek şart son üç yıl kredi kartı ödemelerinde bir gecikme yaşanmamış ve ödemelerin düzenli olarak yapılması şartı aranmaktadır. Bu şartı sağlayan vatandaşlara Vakıfbank'dan anında düşük faizli ihtiyaç kredisi sunulacak. Ancak krediye dair önemli bir nokta var. Banka, bu ihtiyaç kredisinin kısa süreli olarak başvurulacağını duyurdu. Söz konusu Vakıfbank düşük faizli bu ihtiyaç kredisi kampanyasında 31 Ekim’e kadar başvuru süresininde olduğunu açıklayalım.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR