Vakıfbank’ta IBAN’sız Para Gönderme ve Alma Dönemi Başlıyor

Vakıfbank müşterilerinin bankacılık işlemlerini kolaylaştıran yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Vakıfbank’ın yeni hizmeti Kolay Adres Sistemi ile IBAN’a gerek kalmadan para gönderme ve alma işlemlerini yapabiliyorsunuz.

Vakıfbank’ta IBAN’sız Para Gönderme ve Alma Dönemi Başlıyor
Yayın Tarihi: 20.11.2020 22:30:00

Vakıfbank müşterilerinin bankacılık işlemlerini kolaylaştıran yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Vakıfbank’ın yeni hizmeti Kolay Adres Sistemi ile IBAN’a gerek kalmadan para gönderme ve alma işlemlerini yapabiliyorsunuz.
 
Vakıfbank’ın müşterilerine bankacılık işlemlerini daha kolay hale getiren yeni hizmeti Kolay Adres Sistemi ile ilgili yapılan açıklama şöyle:
 
Kolay Adres Sistemi

VakıfBank’ta IBAN’sız KOLAY ADRES bilgileri ile para gönderme ve alma dönemi başlıyor.
 
Kolay Adres Tanımlama Nedir?

Kolay Adres Sistemi ile cep telefon numarası, e-posta adresi, T.C. Kimlik Numarası ya da Vergi Kimlik Numarası gibi kolay hatırlanabilir bir bilginizi hesabınıza tanımlayarak, IBAN veya hesap numarası olmadan para alabilir veya başkasına para gönderebilirsiniz.
 
Kolay Adres Tanımlama Nasıl Yapılır?
 
Kolay Adres Tanımlama yapmak için,

VakıfBank Mobil Bankacılığa giriş yaptıktan sonra Para Gönderme > Kolay Adres İşlemleri adımlarını izleyerek veya şubelerimize başvurarak bilgilerinizi dilediğiniz hesabınıza tanımlayabilirsiniz.

Toplam 5 farklı “Kolay Adres” tanımı yapabilir, dilerseniz bir hesabınıza birden fazla kolay adres bilginizi tanımlayabilirsiniz. “Kolay Adres Listesi” ekranında yapmış olduğunuz tanımlamaları listeleyebilir ve güncelleyebilirsiniz.
 
Kolay Adreslerim Para Transferlerinde Nasıl Kullanılır?
 
Çok yakında, IBAN yerine sadece yapmış olduğunuz “Kolay Adres” tanımını gönderici ile paylaşarak para transferleri işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz..
 
SIK SORULAN SORULAR
 
Kolay Adres sistemi hangi saatlerde çalışmaktadır?


Kolay Adres eşleştirmesini 7 gün 24 saat gerçekleştirebilirsiniz.
 
Hangi bilgiler Kolay Adres olarak tanımlanabilir?

Cep telefon numarası ve e-posta adresi hesaplarınızla/IBAN’larınızla eşleyebilirsiniz. Ek olarak bireysel müşterilerimiz TC Kimlik numaralarını, ticari müşterilerimiz ise Vergi Kimlik Numaralarını da kolay adres olarak kullanabilecekler.
 
Bir adrese birden fazla Hesap/IBAN tanımlanabilir mi?

Bir kolay adrese sadece bir hesap/IBAN tanımlanabilir. Örneğin cep telefonu numaranızı tüm banka hesaplarınızdan bir tanesi ile eşleştirebilirsiniz. Bu sayede kolay adresinize gelen paraların hangi hesaba aktarılacağını kolayca takip edebilmiş olursunuz. İstediğiniz zaman kolay adresinize tanımlı hesabı güncelleyebilir veya iptal edebilirsiniz. 

Bir Hesap/IBAN birden fazla kolay adrese tanımlanabilir mi? 

Evet, bir hesaba en fazla 5 tane olmak üzere dilediğiniz kadar Kolay Adres tanımlayabilirsiniz. Örneğin; VakıfBank’taki hesabınızı hem cep telefonunuza hem TC Kimlik numaranıza hem de e-posta adresinize tanımlayabilirsiniz. Böylece tanımladığınız tüm kolay adreslere gönderilen para transferleri tek bir hesabınızda birikmiş olur.
 
Bir Hesaba/IBAN’a en fazla kaç Kolay Adres tanımlanabilir?

Bir hesaba/IBAN’a en fazla 5 farklı Kolay Adres tanımlayabilirsiniz.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR