Vakıfbank'tan Anında 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi!

Pandemi sürecinde işyerleri kapatılan, işinden olan ve maddi sıkıntı yaşayanlar için kamu ve özel bankalar kredi kampanyalarıyla can suyu oluyor.

Vakıfbank'tan Anında 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi!
Yayın Tarihi: 28.03.2021 00:45:00

Pandemi sürecinde işyerleri kapatılan, işinden olan ve maddi sıkıntı yaşayanlar için kamu ve özel bankalar kredi kampanyalarıyla can suyu oluyor.

Bu zorlu süreçte Vakıfbank, müşterilerine ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Yakın zamanda sunduğu bireysel destek paketi dışında avantajlar sunan Vakıfbank, 10 bin TL ihtiyaç kredisi için yeni kredi paketleri hazırlıyor. Bireysel destek başvurularını alan ve 29.05.2020 tarihinde bu başvuruları sonlandıran Vakıfbank, birçok tüketicinin bu imkândan yararlanmasını sağladı. Normalleşme sürecinde de yeni paketler hazırlamaya devam eden Vakıfbank, mesleklere yönelik desteklerini sürdürüyor.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Yeni Paketler

Vakıfbank yeni kredi paketleri ile müşterilerine fırsatlar sunuyor. Her ihtiyaca yönelik olarak sunduğu ihtiyaç kredilerinin yanı sıra diğer kredi hizmetleri de müşterilerini bekliyor.
En yeni krediler;
Avantajlı konut kredisi
Taşıt kredisi
Sosyal hayatı destek kredisi
Tatil destek kredisi
Avukatlara özel kredi
İhtiyaç Kredisi

Özellikle en yeni ihtiyaç kredisi paketi ile bu yıl tüm ihtiyaçlarınızı ve geciken ödemelerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Hayalleriniz artık sadece Vakıfbank’la bir tık yakınınızda. Gerekli başvuru kanallarını kullanarak kredinize ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi


Sağlık, eşya, elektronik, mobilya, eğitim, market, alışveriş, çeyiz, düğün ve daha birçok ihtiyacınızda nakit olarak size destek olan Vakıfbank 36 aya kadar vade seçeneği sunuyor. Kredi başvurunuzu SMS ile anında yapabiliyorsunuz. İnternet bankacılığı, mobil uygulama ya da şube üzerinden de başvurunuz hemen yapabilirsiniz.

Vakıfbank SMS ile Başvuru Nasıl Yapılır?

SMS ile kredi başvurusu yapmanız için KREDI yazın ve bir boşluk bırakın. T.C. yazın ve bir boşluk bırakın. Aylık gelirinizi belirterek 5724 numarasına kısa mesaj gönderim sağlayın. 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisinden yararlanmak için ödeme seçeneklerini belirleyin. Aylık eşit taksit, artan taksit, azalan taksit, 3 ay ödemesiz, 3 ayda bir eşit taksit, son taksit balon ödemeli, değişen serbest taksit yöntemi ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank Kredi Başvuru Kanalları

Vakıfbank bireysel kredilere başvurmak için başvuru yöntemleri kolaylık sağlıyor. Kullanılacak olan başvuru yöntemleri arasında cep telefonunuza indireceğiniz mobil uygulama bulunmaktadır. Mobil uygulama için kullanılan başvuru yöntemi krediler bölümünden gerçekleştirilir. İnternet bankacılığı üzerinden aynı şekilde dilediğiniz kredi ürünlerini inceleyebilir, kredi hesaplama aracını kullanarak, dilediğiniz kredi türüne ulaşabilirsiniz. Vakıfbank şubeleri ise her noktada bulunmaktadır.

Size en yakın şubeyi bulmak adına web sitesinden iletişim adreslerine ve şubelerine ulaşabilirsiniz. Şubeye giderek kısa sürede kredi başvurusu yapmanız mümkündür. Aynı zamanda SMS ile başvuru yapmanız oldukça kolay. Onaylanan krediniz için istenen belgeler var ise bu belgelerle birlikte banka şubesine gitmeniz ve ibraz etmeniz gerekebilir. Belgeler; talep edeceğiniz kredi türüne, miktarına ve vadesine göre sizden talep edilir. Bazı yüksek limitli krediler için şubeye başvurmanız daha avantajlı olur. Ön bilgi alabilir, istenen belgeleri getirerek başvurunuzu kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR