Vakıfbank’tan bayrama özel ihtiyaç kredisi fırsatları! Yüzde sıfır faiz oranları!

Kurban bayramına sayılı günler kala pek çok kişi bayram için kredi araştırmalarına koyulmuştur. Genel olarak korona virüs salgını nedeniyle oldukça zor bir sene geçirildiği düşünüldüğünde birçok kişi maddi anlamda zor günler yaşadı.

Vakıfbank’tan bayrama özel ihtiyaç kredisi fırsatları! Yüzde sıfır faiz oranları!
Yayın Tarihi: 29.07.2020 22:44:00

Kurban bayramına sayılı günler kala pek çok kişi bayram için kredi araştırmalarına koyulmuştur. Genel olarak korona virüs salgını nedeniyle oldukça zor bir sene geçirildiği düşünüldüğünde birçok kişi maddi anlamda zor günler yaşadı. Bununla birlikte de bayram için gerekli olan bütçeyi ayarlayamadı. Ancak bu ihtiyaçları gidermek için Vakıf Bank tarafından sunulan avantajlı ihtiyaç kredisi imkânları son derece yararlı olabilmektedir. Normale kıyasla çok düşük faiz oranları ve rahat ödeme planlarıyla birlikte bu ihtiyaç kredileri bayramda kullanmak için ideal olmaktadır. Basit birkaç başvuru adımı sonrasında istenilen para tutarı anında çekilebilmektedir. Böylelikle kurban bayramı için gerekli olan maddi destek sağlanmaktadır.

Vakıf Bank tarafından sunulan bu ihtiyaç kredisi fırsatlarına hiçbir şekilde banka şubesine gitmeden başvuru yapmak mümkün olmaktadır. Başvuru için Vakıf Bank İnternet sayfasına giderek ilgili ihtiyaç kredisi başvuru ekranına T.C. kimlik numarası ve kimlik teyitti yaparak başvuruyu başlatabilirsiniz. Daha sonrasında ise istenilen kredi tutarını da belirterek çeşitli belgelerin de başvuruya eklenmesiyle ihtiyaç kredisi başvurusu tamamlanabilmektedir. İnternetten başvuru yapmak istemeyenler için de SMS ile başvuru yapma imkânı bulunmaktadır. 5724 nolu numaraya KREDI boşluk T.C. kimlik numarası ve aylık gelir durumu yazılarak mesaj atılmaktadır. Daha sonrasında ise Vakıf Bank tarafından gelen mesajdaki adımları takip ederek ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilmektedir.

VAKIF BANK İHTİYAÇ KREDİSİ TUTARI NASIL HESAPLANIYOR?


Vakıf Bank ihtiyaç sahiplerine özel olarak hazırladığı ihtiyaç kredisi tutarlarını farklı bir hesaplama sistemiyle hesaplamaktadır. Krediyi alacak olan kişilerin son 5 yıl içerisinde yaptığı ödemeler, çeşitli borçlar ve krediler Findeks Risk Raporu kullanılarak ortaya çıkarılmaktadır. Bu rapora bağlı olarak da kişinin ödeyebileceği en uygun kredi tutarı hesaplanarak ona uygun bir kredi planlaması yapılmaktadır. Böylelikle müşterinin ödeyemeyeceği ya da öderken maddi sıkıntı çekeceği krediler verilmemektedir. Kişilerin gelir durumları ve geçmiş kredi ödemeleri de bu kredi tutarını oldukça etkilemektedir. Bu gibi bilgiler baz alınarak kredi hesaplamaları yapılmaktadır.

Vakıf Bank tarafından alınan ihtiyaç kredilerinde kredi tahsis ücreti olarak yüzde 5 oranında bir ücret talep edilmektedir. Banka Sigorta Muamele Vergisi olarak geçen bu ücret sigorta haricinde belirlenmektedir. Kredi masrafı olarak geçen bu ücretin ödemesi de çekilen kredi tutarına göre değişmektedir. İhtiyaç duyulan kredi tutarı üzerinden yapılan anlaşmaya göre de banka yetkilisi bu ücretin ne kadar olacağı ile ilgili detaylı bilgi vermektedir.

VAKIF BANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ VE VADE ORANLARI

İhtiyaç kredisi kapsamında Vakıf Bank farklı kredi tutarlarına özel faiz oranları sunmaktadır. 10 bin TL, 50 bin TL ve 125 bin TL ihtiyaç kredilerinde farklı aylık ödemeler ve faiz oranları bulunduğu için ilk başta hangi kredi tutarının nasıl masrafları olduğu iyice değerlendirilmelidir. Bunun yanında Vakıf Bank tarafından sunulan bu ihtiyaç kredilerinin 12 ay, 24 ay, 36 ay, 48 ay ve 60 ay gibi vade süreleri bulunmaktadır. Bu vade süreleri dışında ise faiz oranları olarak da yüzde 0,86 ve yüzde 0,88 gibi oranların bulunduğu söylenebilmektedir. Örneğin 10 bin TL kredi tutarında 12 ay vade süresiyle beraber yüzde 0,86 faiz oranı aylık ödeme olarak 890 TL gibi bir tutar oluşturmaktadır. 50 bin TL 12 ay vade süreli ve yüzde 0,86 faiz oranı da aylık olarak 4 bin 451 TL ödeme yapmaktadır. Son olarak ise 125 bin TL 12 ay vade süreli ve yüzde 0,86 faiz oranı da aylık 11 bin 128 TL gibi bir taksit imkânı vermektedir.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR