Vakıfbank’tan Bir Korona Desteği Daha Geldi! Hemen Başvuru Yapın

Vakıfbank tarafından verilen esnaf kredileri devam ediyor. Vatandaşlarımız tarafından yapılan kredi talepleri her geçen gün artıyor. Korona virüsün ülkemizde hızla yayılmaya devam etmesiyle birlikte vatandaşlarımız da beklenmedik bir şekilde korona virüs sürecinin gereğinden fazla uzamasının getirdi

Vakıfbank’tan Bir Korona Desteği Daha Geldi! Hemen Başvuru Yapın
Yayın Tarihi: 22.10.2020 14:38:00

Vakıfbank tarafından verilen esnaf kredileri devam ediyor. Vatandaşlarımız tarafından yapılan kredi talepleri her geçen gün artıyor. Korona virüsün ülkemizde hızla yayılmaya devam etmesiyle birlikte vatandaşlarımız da beklenmedik bir şekilde korona virüs sürecinin gereğinden fazla uzamasının getirdiği ekonomik sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışıyor. Özellikle esnaf vatandaşlarımız bu durumdan oldukça şikâyetçilerdir. Her daim vatandaşlarımızın yanında olan ve kredi destekleriyle vatandaşlarımızın ekonomik anlamdaki yüklerini azaltmaya çalışan bankalarımız esnaf vatandaşlarımızda da desteklerini esirgemiyor. Esnaf vatandaşlarımız tarafından bu uygun faizli kredi imkânları bekleniyor. Vatandaşlarımız tarafından hangi banka tarafından en uygun faizli esnaf kredisi verilecek? Esnaf kredilerinin verilmesi için vatandaşlarımızın hangi şartları sağlaması gerekiyor? Gibi sorular vatandaşlarımız tarafından oldukça merak edilmektedir. Vatandaşlarımız tarafından merak edilen ve araştırılan soruların yanıtlarını haber kaynağımızda paylaştık.

Hemen hemen her kesimden vatandaşımız korona virüs ile birlikte gelen ekonomik sıkıntılardan nasibini almıştır. Korona virüs vatandaşlarımızı oldukça sıkıntıya sokmuştur. Ama bazı kesimler vardır ki bu vatandaşlarımız korona virüsün getirdiği olumsuz etkilerden daha çok zarar görmüştür. Bu kesimlerden bir tanesi de esnaf vatandaşlarımızdır. Korona virüs sürecinin getirdiği ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşlarımız işletmelerini ayakta tutamayacak hale gelmiştir. İşletmelerin çökme noktasında esnaf vatandaşlarımız zorunlu olarak işçi çıkarma yoluna mecburen gitmişlerdir. Bununla birlikte de vatandaşlarımız tarafından işsizlik ile de mücadele dönemi başlamıştır.

VAKIFBANK ESNAF KREDİSİ AYRINTILARI!

Vakıfbank tarafından vatandaşlarımıza esnaf kredisi veriliyor. Vatandaşlarımız korona virüsten oldukça fazla etkilenmişlerdir. Bununla birlikte de esnaf vatandaşlarımız da bu süreçten oldukça fazla etkilenmişlerdir. Vatandaşlarımız için her daim vatandaşlarımızın yanında olan bankalar geçtiğimiz günlerde oldukça düşük faizli esnaf kredilerini vatandaşlarımıza sunular. Vatandaşlarımız bir nebze olsun kredi fırsatlarından yararlanarak ekonomik anlamda yüklerini biraz olsun hafifletmek için bu kredi imkânlarından yararlanmışlardır. Bazı vatandaşlarımız bu kredi imkânlarından yararlanırlarken bazı vatandaşlarımız da bu kredi imkânlarından yararlanmamışlarıdır. Bunun için de özelikle yararlanamayan vatandaşlarımız bu fırsatları takip etmektedir.


Vakıfbank esnaflarımızın içinde bulunduğu ekonomik şartların farkındadır. Bunun için de esnaf vatandaşlarımız içinde bulundukları bu şartlardan bir nebze kurtulabilsin diye esnaf vatandaşlarımızın ekonomiye olan katkılarını da göz ardı etmeden onları desteklemek amacı ile esnaf vatandaşlarımıza tam kredi faiz oranları yükselmeye başlamışken yeniden kredi faiz indirimlerinin uygulandığı kredi fırsatları sunuluyor. 60 bin TL tutarlarına kadar esnaf vatandaşlarımız için yüzde 0,92 oranında kredi fırsatları sunuluyor. Vatandaşlarımız bu kredi fırsatından yararlanırken isterlerse 6 süre ile de ertelemeli ödeme imkânlarından da yararlanabilecekler.

KREDİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Esnaf vatandaşlarımız bu kredilerden yararlanmak istiyorlar. Özellikle önceki kredi faiz oranlarını kaçırarak bu fırsatlardan yararlanamamış olan vatandaşlarımız için bu kredi faiz oranları oldukça önemlidir. Bunun için vatandaşlarımız kredi faiz oranlarını merak etmektedirler. Vatandaşlarımız bu kredi faiz oranlarına eğer Vakıfbank müşterisi iseler 18 yaşını doldurmuş olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartları ile sahip olabilirler.  Bu kampanyadan sadece esnaf vatandaşlarımız yararlanabileceği için de vatandaşlarımızın işletme sahibi olduğunu belgelere dayandırması gerekmektedir. Bunun dışından daha detaylı bilgi almak için en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Nasıl başvuru yapabilirim?

Vatandaşlarımız gerekli şartları da öğrendikten sonra nasıl başvuru yapabileceklerini merak ediyorlar. Vatandaşlarımızın bu kampanya için başvuru yapması oldukça kolaydır. Vatandaşlarımız için eğer gerekli şartlar sağlanıyor ise en yakın Vakıfbank şubesini kimlik kartları ile birlikte ziyaret ederek hem daha detaylı bilgi alabilir hem de anında başvuru yapabilirler.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR