Vakıfbank'tan işte o kredi fırsatı geldi! 6 ay geri ödemesiz için artık son tarihler!

Vakıf Bank yaşanılan korona virüs salgını süreci içerisinde müşterilerinin yararlanabileceği son derece avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatları oluşturmuştur. Birçok kişinin bu dönemde işsiz kaldığı ya da tam olarak gelir sağlayamadığı bu dönemler içerisinde bu ihtiyaç kredileri oldukça önemli

Vakıfbank'tan işte o kredi fırsatı geldi! 6 ay geri ödemesiz için artık son tarihler!
Yayın Tarihi: 18.08.2020 20:39:20

Vakıf Bank yaşanılan korona virüs salgını süreci içerisinde müşterilerinin yararlanabileceği son derece avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatları oluşturmuştur. Birçok kişinin bu dönemde işsiz kaldığı ya da tam olarak gelir sağlayamadığı bu dönemler içerisinde bu ihtiyaç kredileri oldukça önemli olmaktadır. Diğer kredi paketlerine göre çok daha düşük faiz oranları ve uzun vade süreleriyle birlikte alınabilen bu ihtiyaç kredileri maddi sıkıntı çeken ve geçimini sağlamakta zorluk çeken kişilerin kullanımına sunulmaktadır. Çeşitli evlilik durumlarında ya da işletme kurma durumlarında bu ihtiyaç kredileri kullanılabilmektedir.

Vakıf Bank tarafından sunulan bu ihtiyaç kredilerinin ise bir diğer avantajı olarak ödeme koşullarının diğer paketlere göre daha esnek olduğunu söyleyebiliriz. Son derece kredi sahiplerini düşünerek hazırlanmış olan bu kredi paketleri ihtiyaç sahiplerinin ödeme konusunda sıkıntı çekmemesi adına düzenlenmiştir. Özellikle işletmesi olan ve korona virüs nedeniyle işleri durgun olan esnaflar da bu ihtiyaç kredisi fırsatlarından yararlanabilmektedir. Kredi başvuruları için gereken şartların sağlanması halinde herkes bu avantajlı ihtiyaç kredisi paketlerinden faydalanarak bütün ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde giderebilmektedir. Bu krediye sahip olabilmek için ise bazı başvuru adımlarını doğru şekilde tamamlamak gerekmektedir. İnternet ya da şubeye giderek yapılan bu başvurular doğru şekilde yapılmış ise anında onaylanarak sisteme geçirilmektedir.

VAKIF BANK AVANTAJLI İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI NELERDİR?

Vakıf Bank’ın kendi sunduğu bu avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatları 6 ay geri ödemesiz şekilde gelmektedir. Bunun yanında İşe Devam Destek Kredisi olarak da adlandırılan bu kredi paketinde 125 bin TL’ye kadar kredinin yüzde 80’i Hazine tarafından kefil de tutulabilmektedir. Böylelikle kredi ödemeleri çok daha rahat bir şekilde gerçekleşebilmektedir.
Söylenen ihtiyaç kredisinin ise 6 ay geri ödemesiz döneminin yanında 36 aya kadar çıkan vade süreleri de bulunmaktadır. Kobi ve Kobi dışı ticari ve kurumsal tüzel kişilere sağlanan bu ihtiyaç kredileri herkes için özel ödeme planlarıyla birlikte sunulmaktadır. Dolayısıyla kişiye özel vade süresi ve faiz oranlarının da Vakıf Bank tarafından sağlandığını söyleyebiliriz.


VAKIF BANK İŞE DEVAM DESTEK KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Vakıf Bank’ın sunduğu bu işe devam destek kredisi birkaç başvuru adımı sonrasında alınabilmektedir. Öncelikle işe devam destek kredisine sahip olmak isteyen kişileri çeşitli başvuru yolları karşılayacaktır. Vakıf Bank şubelerinden, web sitesinden ya da mobil bankacılık uygulamasından gerçekleşebilen bu başvuru yollarından ise en mantıklı olanları mobil uygulama ve İnternet sitesi olmaktadır. Tamamen evden İnternet aracılığıyla yapılabilen bu başvurular şubeye gitmeye gerek kalmadan gerçekleşebilmektedir. Böylelikle de bu pandemi sürecinde kalabalığa karışarak korona virüs salgınına kapılmamaktadır.

VAKIF BANK YENİ KREDİLER İÇİN FAİZ ORANLARI NELERDİR?

Vakıf Bank yaşanılan bu korona virüs salgını sonrasında birçok kredi paketinde faiz oranlarını güncellemiştir. Özellikle birçok kişinin kullandığı bu ihtiyaç kredilerinde ise faiz oranları yüzde 1,18 olarak belirlenmiştir. Diğer pek çok bankaya göre oldukça avantajlı olan bu faiz oranları taşıt kredilerinde de yakın değerlerde olmaktadır. Vakıf Bank taşıt kredilerinde ise faiz oranları yüzde 1,15 şeklinde ayarlanmıştır. Son olarak ise konut kredi paketlerindeki faiz oranlarından söz edecek olursak da yüzde 0,99 gibi bir orandan bahsedebiliriz. Diğer kredi paketlerinden çok daha düşük bir faiz oranına sahip olan bu konut kredi paketleri özellikle bu yaz aylarında son derece tercih edilmektedir. Düşük faiz oranlarıyla birlikte ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olmaktadır.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR