Vakıfbank’tan rekor Konut Kredisi müjdesi! Yüzde 0,33 faizli konut kredisi kampanyası başlatıldı!

Ev alacaklar için son zamanlarda birbirinden farklı faiz oranları ile birlikte bankalar tarafından destek ödemeleri sağlanıyor. Pandemi sürecine girilmesinin hemen ardından pek çok vatandaşımız ekonomik açıdan etkilenmesi ile gündemimizde ki yerini almaktadır.

Vakıfbank’tan rekor Konut Kredisi müjdesi! Yüzde 0,33 faizli konut kredisi kampanyası başlatıldı!
Yayın Tarihi: 17.07.2020 16:43:00

Ev alacaklar için son zamanlarda birbirinden farklı faiz oranları ile birlikte bankalar tarafından destek ödemeleri sağlanıyor. Pandemi sürecine girilmesinin hemen ardından pek çok vatandaşımız ekonomik açıdan etkilenmesi ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Özellikle pek çok sektör çalışanları da pandemi sürecinden bir hayli etkilenmesi sebebiyle destek ödemeleri sürdürülmektedir. Kamu bankaları bu destek kredilerinin başında bulunan en ideal bankaların başında bulunuyor. Vakıfbank tarafından açıklanan son dakika müjdeli haber sonrasında Temmuz ayına özel olarak tasarlamış olduğu Sarı Panjurlu Konut kredi kampanyası pek çok vatandaşımızın dikkatini çekti. İşte konuya dair ayrıntılar…

Vakıfbank Temmuz ayında yayımlanmış olduğu özel sarı panjur konut kredi kampanyaları ile birlikte ev sahibi olmak isteyen bireyler için umut kaynağı oldu. 5 farklı kredi seçeneğinin sunulmasıyla birlikte ev hayalleri olan bireyler için sunulan bu kredi fırsatı 2020 Temmuz ayına özel olarak hayata geçirildi. Konut kredi faiz oranları ve güncel kampanyalar dahilinde pek çok vatandaşımız bu fırsatları değerlendirmesi ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Vakıfbank tarafından hayata geçirilen konut kredi faiz oranlarının güncellenmesi ile birlikte pek çok vatandaşımız kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı.

VAKIFBANK KONUT KREDİ GÜNCEL FAİZ ORANLARI!


Kamu bankaları arasında bulunan ve pek çok vatandaşımız tarafından tercih edilen en ideal bankalar arasında bulunan Vakıfbank tarafından müjdeli haber geldi. Temmuz ayı kredi fırsatları kapsamında pek çok vatandaşımız için olağanüstü fırsatlar sunulmasıyla beraber kredi faiz oranları düşük olması dikkatleri üzerine çekiyor. Böylelikle milyonlarca vatandaşımız ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirebilecek ve pek çok fırsattan yararlanabilecektir. Sarı panjur konut kredi fırsatları kapsamında yüzde 0,49, 0,54, 0,64, 0,74 ve 0,89 faiz oranları kapsamında sunulan faiz oranları ile birlikte özel yeni kredi fırsat detayları yer alıyor. Vakıfbank 2020 Temmuz ayına özel olmasıyla birlikte sizin için derlediğimiz güncel kampanyaları aktarmak isteriz.

En köklü ve en büyük bankalar arasında bulunan Vakıfbank Temmuz ayına özel olarak tasarlanmasının yanı sıra güncel faiz oranlarını yayınladı. Daha öncesinde Vakıfbank konut kredi faiz oranı 0,94 olmasının yanı sıra yapılan güncellemeler sonrasında 0,89 faiz oranını düşürülerek müjdeli haber geldi. Kredi fırsatlarından yararlanmak isteyen bireyler ilk taksitlerini 3 ay erteleme fırsatını dahi elde edebilmektedir.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE TOKİ SOSYAL KONUT KREDİ FIRSATI GELDİ!
  • Kredi faiz oranlarında indirim yapan kamu bankaları ayrıca kentsel dönüşüm projeleri içinde indirim uygulamakta. Kentsel dönüşüm desteği olarak sunulan kredi faiz oranlarında %0.54 seviyelerine kadar düşürdü.
  • %0.95 olarak uygulanan faiz oranları devlet katkısı olarak verilen %0.41 destekle %0.54 seviyesine düşürüldü.
  • Ayrıca Vakıfbank TOKİ sosyal konut kredisi paketinde ise 240 ay vade seçeneği ile %0.49 faiz oranı ile en düşük konut kredisi imkanını sunuyor.
  • Yaşanan salgın sonrasında sosyal destek kredi paketinde ise sıfır konut almak isteyen kişilere yüzde 0.64 ve ikinci el konut almak isteyen kişilere ise yüzde 0.74 faiz oranı ile konut kredisi desteği sağlıyor.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR