Valbuena: Bir Gecede Bana Olan Bütün Güven Kayboldu

Fenerbahçe'nin Fransız oyuncusu Mathieu Valbuena, Fransız basınına verdiği demeçte, yedek kalmaktan rahatsız olduğunu belirtti.

Valbuena: Bir Gecede Bana Olan Bütün Güven Kayboldu
Yayın Tarihi: 10.04.2018 12:54:00

Fenerbahçe’nin 33 yaşındaki oyuncusu Mathieu Valbuena, Fransa basınına özel açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'deki durumuna dair çok konuşulacak sözler söyledi.

France Football’a röportaj veren Fransız futbolcu, “Fenerbahçe’ye ilk geldiğimde oynuyordum, goller atıyordum, asistler yapıyordum. Takımın en iyi istatistiğine sahip oyuncularındandım ve her şey yolunda giderken bir gecede bana olan bütün güven kayboldu.” ifadelerini kullandı.


Neden yedek kaldığına anlamlandıramadığını söyleyen tecrübeli oyuncu, “İyi olmadığınız zaman yedek kalmayı anlayabilirim ama bana olan güvensizliği gördükçe gerçekten çok şaşırıyorum.” şeklinde konuştu.

Türkiye’ye geldiği için pişman olmadığını ifade eden Valbuena, “Fransa’da geçen yıllardan sonra çok farklı bir deneyim oldu. Değişik insanlar, farklı kültürler ve birçok farklı şeyi keşfetme şansım oldu.” dedi.

Kariyerinde zor zamanlar geçirdiğini ancak mücadeleyi bırakmadığını sözlerine ekleyen Valbuena, “Yalnız kaldığım ve tek başıma ağladığım zamanlar yaşadım. Aile bir insan için en güzel hediyedir. Eşim, çocuğum, annem ve babam benim için çok önemliler.” yorumunda bulundu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR