Vatandaşlar için yeni müjde verildi! IBAN numarasına ödeme 44 bin TL oldu

Vatandaşlar için yeni müjde verildi! IBAN numarasına ödeme 44 bin TL oldu

Vatandaşlar için yeni müjde verildi! IBAN numarasına ödeme 44 bin TL oldu
Yayın Tarihi: 22.06.2023 15:06:00

44.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için belirtilen şartlar dahilinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere müjdeli haber verildi. Banka hesap numaramız üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvurularımızı gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi sizlere 5 dakika içerisinde sonuç vererek Akbank ve Denizbank üzerinden verilmektedir. 2 banka üzerinden nakit kredi kullanacak olan kişiler 36 ay vadeli bireysel tüketici kredisi kampanyasına kat olarak işlemlerini gerçekleştirmek istiyorlarsa banka müşterileri olmaları halinde hızlı bir şekilde işlemlerini hemen aynı gün içinde banka şubesine gitmeden de yapabilmektedir.
 
Akbank üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların banka müşterisi olması halinde Kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde sonuç olarak hesaplara yatırılmaktadır. Akbank Cep telefonunuz üzerinden sizlere SMS atarak kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlar ve cep telefonunuzu üzerinden yapmış olduğunuz mesaj ile birlikte bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak kredinizi hemen hesabınıza yatırabilirsiniz. 
 
Akbank üzerinden sms ile bireysel tüketici kredisi başvurusunu yapmak için cep telefonunuza Mesaj kısmına girdikten sonra kredi yazıp boşluk bırakıp t.c kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeniz halinde bireysel kredi kullanabilmektesiniz. 
 
Denizbank üzerinden başlatılan bireysel tüketici Kredi kampanyasında ise Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak bireysel kredi kampanyasına katılmak için hemen aynı gün içinde işlem yapabileceğiniz Bir sms kredi bulunmaktadır. sms ile Denizbank üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız kredinin yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın ve doğum tarihinizi yazarak mesajı 32 80 numarasına göndererek sizler için verilecek olan kredi miktarını öğrenin. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR