VDS Sunucu Kiralama Hizmeti Nedir?

Henüz internet sektörüne yeni giren web site sahibi adayları daha önce hiç duymadığı kavramlarla karşı karşıya kalarak barındırma hizmetini ne türde seçmesi gerektiğine emin olamıyor. Hâl böyle olunca çevreden alınan öneriler sebebiyle direkt olarak Limitsiz Hosting ya da Reseller Hosting paketlerin

VDS Sunucu Kiralama Hizmeti Nedir?
Yayın Tarihi: 23.10.2020 12:47:00

Henüz internet sektörüne yeni giren web site sahibi adayları daha önce hiç duymadığı kavramlarla karşı karşıya kalarak barındırma hizmetini ne türde seçmesi gerektiğine emin olamıyor. Hâl böyle olunca çevreden alınan öneriler sebebiyle direkt olarak Limitsiz Hosting ya da Reseller Hosting paketlerini tercih etmeden sanal sunucu satın alınıyor. Tabii ki bilinçsiz bir şekilde satın alınan sunucu ileri ki dönemlerde birçok problemi beraberinde getirmektedir. VDS Sunucu Kiralama işlemleri barındırma firmaları tarafından sunulan, fiziksel sunucunun içerisinde belirli alan dahilinde ayrılan hizmete deniliyor. Bu sebeple etrafınızda öneri dahi almış olsanız sanal sunucuları nasıl ve ne için kullanmanız gerektiğiyle ilgili bilgi sahibi olmanız gerekiyor.


 

VDS Sunucu Kiralama Hizmeti Neden Kullanılır?

VDS Sunucu kiralama hizmetinin kullanım alanları bilinenin aksine sadece internet sitesi barındırmakla sınırlı değildir. Bu sebeple aşağıda listelenmiş olan işlemlerde de bu sunucuları gönül rahatlığıyla üstün performans avantajıyla birlikte kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Şirket ve kişisel e-posta hizmetlerini sanal sunucularda barındırabilirsiniz.
  • Herhangi bir yazılımın yüksek kaynak tüketimi gerektirdiği durumlarda sanal sunuculardan yardım alabilirsiniz.
  • cPanel, DirectAdmin, Plesk gibi kontrol panellerini kurarak kendi müşteri kitlenize barındırma hizmeti verebilirsiniz.
  • Bir oyun projeniz varsa projenizi iyi bir altyapıda barındırmak istiyorsanız vds sunucu hizmeti sizler için en doğru seçenek olacaktır.
  • Veri merkezi bazlı yüksek internet hızı sayesinde sunucularda upload ve download işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sunucularınızı radyo istasyonu olarak kullanarak çevrimiçi radyo yayınları yapabilirsiniz.
  • Şirketinizin önemli dosyalarını yedeklemek için kullanabilirsiniz.
Listede yer alan işlemlerin tamamını Verigom firması tarafından sunulan yüksek performans odaklı optimize edilmiş sunuculardan gerçekleştirebilirsiniz.

VDS Sunucu Kiralama Fiyatları Ne Kadardır?

Her türlü işlemi gerçekleştirmek için kendinize özel bir fiziksel sunucu satın almaya bütçe ayıramıyor ancak sanal sunucu ihtiyacınız her durumda önünüze çıkıyorsa bu durumda daha düşük maliyetlerle sanal sunucu satın almayı tercih edebilirsiniz. Fiyatlar her firma tarafından kendi müşteri kitlesine özel olarak belirlenmektedir. Piyasada birçok uygun fiyata sanal sunucu sağlayan firma olsa da bu firmaların sağladığı vds sunucular genel olarak düşük performans ve kalitesiz internet altyapısı sebebiyle sizi yarı yolda bırakabilir. Türkiye’nin en önemli vds sunucu sağlayıcı firmalarından biri olan Verigom , satın alacağınız sunucuları kullanım biçiminize göre optimize ederek uygun fiyatlarla üstün performans almanızda destek olmaktadır. Bu sebeple işlemlerinizde herhangi bir kesinti olmayacaktır.

VDS Sunucu Kiralarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Kişisel ya da firma için kullanacağınız bir vds sunucu kiralama işlemi yaparken dikkat edilmesi gereken birçok kriter vardır. Bu kriterleri kendinize göre çoğaltabilir aynı zamanda tecrübelerinizden faydalanarak daha fazla detaylandırabilirsiniz. Sanal sunucu satın alırken kesinlikle atlanmaması gereken konular ise;
  • Sanal sunucunun donanım özellikleri,
  • Firmanın sunucuları barındırdığı veri merkezi,
  • VDS sunucuların internet bağlantı hızı,
  • Satın alım yapacağınız firmanın devlete karşı hükümlülüğü,
  • Firmanın destek sisteminin çalışma saatleridir diyebiliriz.
Birden fazla firmanın olduğu bir liste hazırladığınızda firmalar arasında tercihinizi kolaylaştırmak için bu 5 kritere göre hareket etmeniz gerekiyor. Türkiye pazarında çok ciddi yatırımlar yapan ve kesintisiz,performanslı bir vds sunucu hizmeti veren https://verigom.com/vds-server adresinden Verigom firmasını mutlaka incelemenizi öneriririz. Sanal sunucunuzda performans olarak yaşadığınız her türlü sorun için firmadan dilediğiniz zaman dilimi içerisinde destek almanız gerekiyor. Herhangi bir teknolojik cihazda olduğu gibi veri merkezinde bulunan sanal sunucularda da olur olmadık saatlerde sorun çıkabilir. Bu sorunu ortadan kaldırmak için firmayla iletişime geçmeniz gerekecektir. Acil işlemlerinizde sanal sunucularınızda oluşan problemlerin çözülmesini uzun süre beklememek için özellikle destek sisteminin çalışma saatlerine özen göstermelisiniz. Verigom müşterilerine haftanın 7 günü 24 saati destek vererek her türlü sorunda anlık çözüm üretmeyi hedefleyen bir firmadır.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR