Ve Açıklanan Haber Umut Dolu! 16 Milyon Emekliye Ek Ödeme Kararı Sevinçle Karşılandı!

Ve Açıklanan Haber Umut Dolu! 16 Milyon Emekliye Ek Ödeme Kararı Sevinçle Karşılandı!

Ve Açıklanan Haber Umut Dolu! 16 Milyon Emekliye Ek Ödeme Kararı Sevinçle Karşılandı!
Yayın Tarihi: 1.10.2023 23:23:00

Akşam saatlerinde 16 milyon vatandaş için duyurulan sevindirici habere göre, Bağ-Kur, SSK, 4C ve EYT’li emekliler için en az 12.000 TL tutarında ek ödeme yapılacağı açıklandı. Bu haber, emeklilerin yüzünü güldürdü ve merakla beklenen ödeme ayrıntıları da netleşti. Ek ödeme, Ekim ayında gerçekleştirilecek olan maaş zammıyla birlikte emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

Emeklilere Yönelik Ek Ödeme Detayları

Bu ek ödeme haberi, 16 milyon emekli vatandaşı yakından ilgilendiriyor ve maddi açıdan rahatlamalarını sağlayacak bir destek olarak karşılanıyor. İşte bu ödeme hakkında bilmeniz gereken detaylar:

  1. Kimler Yararlanabilir: Bağ-Kur, SSK, 4C ve EYT’li emekliler bu ek ödeme hakkından faydalanabileceklerdir.

  2. Ödeme Tutarı: Emeklilere sunulacak ek ödeme tutarı en az 12.000 TL olarak belirlenmiştir.

  3. Ödeme Zamanı: Ek ödemeler, Ekim ayında gerçekleştirilecek maaş zammıyla birlikte emeklilerin hesaplarına aktarılacaktır.

  4. Başvuru Süresi: Emeklilerin herhangi bir başvuru yapmasına gerek yoktur. Ödemeler, emeklilerin IBAN numaraları üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilecektir.

Bankaların Emekli Promosyon Desteği

Ayrıca, bankalar emekli vatandaşlara sundukları promosyon desteklerini artırmış durumda. Emekli maaşlarının zamlanmasıyla birlikte bankalar, promosyon kampanyalarını güncelledi. Kamu bankaları 5000 TL'ye kadar promosyon önerirken özel bankalar ise 15.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapmaktadır. Bu promosyonlar, emekli vatandaşların maaşlarını ilgili bankalara taşıdıklarında alabilecekleri ek ödemelerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR