Ve Sonunda Emekliler Ödeme Alınacak! Emekli Maaş Hesaplarınıza 7500 TL Ödeme Verilecek!

Ve Sonunda Emekliler Ödeme Alınacak! Emekli Maaş Hesaplarınıza 7500 TL Ödeme Verilecek!

Ve Sonunda Emekliler Ödeme Alınacak! Emekli Maaş Hesaplarınıza 7500 TL Ödeme Verilecek!
Yayın Tarihi: 17.11.2023 10:45:00

Emeklilere yönelik heyecan verici bir kampanya başlıyor! Yeni kampanya kapsamında, emekliler emekli maaşlarını bankaya taşıyarak 25.000 TL nakit desteği kazanma fırsatına sahip olacaklar. Bu özel destek projesi, emeklilere hoşgeldin kredisi olarak biliniyor. Ayrıca, emeklilerin bu kredi desteğini kullanmaları durumunda, bankalar kendi politikalarına göre 7.500 TL'ye kadar emekli promosyonları da sunacaklar.

Ziraat Bankası: Hızlı Onay ve 5.000 TL'ye Kadar Hibeli Nakit Desteği

Ziraat Bankası, bu kredi kampanyasını başlatan ilk banka olma özelliği taşıyor. Banka, uygun faiz oranlarıyla emekli olan kişilere, kredi puanı düşük olsa dahi onay veriyor. Emekli maaşını Ziraat Bankası'na taşıyanlar, hemen kredi başvurusu yapabilir ve bir sonraki maaşlarında 5.000 TL'ye kadar hibe olarak verilen nakit desteği kazanabilirler. 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli seçenekler sunan Ziraat Bankası, müşterilerin kredi notlarına göre faiz oranı uyguluyor.

Denizbank: Bomba Gibi Emekli Kredisi Kampanyası Başladı!

Denizbank, emeklilerin favori bankalarından biri olarak öne çıkıyor. Banka, ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi olarak destek vereceğini duyurdu. Denizbank'a emekli maaşı taşıyanlar, 7.000 TL'ye kadar emekli promosyonunu bir sonraki emekli maaşı üzerinden alacaklar. Denizbank'ın internet sitesi üzerinden veya şubelerinden yapılabilecek başvurularla, onaylanan kredi hemen hesaba aktarılacak.

Garanti BBVA: Emeklinin Yanında Kampanyası Devam Ediyor!

Garanti BBVA, emeklilere özel kredi kampanyasıyla destek vermeye devam ediyor. Emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyanlar, 3 ay ertelemeli olarak ve 36 ay vade seçeneğiyle kredi kullanabilecekler. Bankanın sunduğu avantajlar arasında, hızlı onay süreci ve müşteri dostu faiz oranları yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR