Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye Doğru! Bonservis Bedeli Ne Kadar?

Fenerbahçe transfer dönemine hızlı girdi! Rizespor forveti Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye transfer oluyor! Bonservis bedeli ne kadar, kaç yıllık sözleşme imzalanacak?

Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye Doğru! Bonservis Bedeli Ne Kadar?
Yayın Tarihi: 29.05.2019 13:52:00

Geçtiğimiz sezonu 6. sırada tamamlayan ve beklentilerin bir hayli uzağında kalan Fenerbahçe, yeni sezon planlamasına erken girişti! Mali ve sportif anlamda sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal, yeni sezon için şampiyon kadroyu kurmak için kolları sıvadı! Ayew, Soldado, Slimani'nin ardından forvet hattı için Bafetimbi Gomis'i düşünen Fenerbahçe, bir yandan da Brahimi ve Max Kruse gibi isimlerle de flört ediyor! Ancak Çaykur Rizespor'un golcüsü, geçtiğimiz sezon dikkatleri üzerine çeken Vedat Muriqi transferi artık nihayete ermeye çok yakın!

VEDAT MURIQI FENERBAHÇE'YE HAYIRLI OLSUN

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un 24 yaşındaki golcü oyuncusu Vedat Muriqi için öncelikle Barış Alıcı (1 yıllık kiralık) + Alper Potuk (Bonservisiyle) ve 1 milyon euro önerdi. Bu teklife ilk başta sıcak bakmayan Çaykur Rizespor yönetimi Fenerbahçe'den 3 milyon euro bonservis bedeli istedi. Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında görüşmeler sürüyor, kısa sürede tamamlanarak transferin kesinleşmesi bekleniyor.

 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR