Vedat Muriqi Galatasaray'da! Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi çalımı!

Galatasaray, transferde gaza bastı. Adı Fenerbahçe ile anılan Vedat Muriqi, Galatasaray ile sözleşme imzalıyor! Galatasaray, Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriqi'yi transfer etti. Vedat Muriqi Galatasaray forması giymeye çok yakın...

Vedat Muriqi Galatasaray'da! Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi çalımı!
Yayın Tarihi: 3.06.2019 22:37:00

Çaykur Rizespor formasıyla 2018-2019 Süper lig sezonuna damga vuran golcülerden Vedat Muriqi, yeni sezonda Galatasaray'a mı transfer olacak? Adı Fenerbahçe ile anılan Vedat Muriqi, Fenerbahçe'nin teklifi kabul etmeyerek Galatasaray'a sinyal vermişti! Transferde devreye Galatasaray girdi! Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın da araya girmesiyle Vedat Muriqi Galatasaray ile sözleşme imzalamaya çok yakın!

Çaykur Rizespor, Galatasaray'dan Vedat Muriqi için 7 ila 10 milyon euro transfer ücreti istiyor! Bonservis bedeli için çıtayı yükselten Çaykur Rizespor, söz konusu Fenerbahçe olunca 5 milyon euro bonservis bedeli talep etmişti. Ancak Vedat Muriqi, Galatasaray'dan başka takıma gitmeyeceğini bildirerek Çaykur Rizespor'u çaresiz bıraktı. Çaykur Rizespor, Galatasaray kulübüne oyuncu satmaya sıcak bakmasa da Vedat Muriqi'nin restinden sonra çıkmaza girdi.


GALATASARAY 3 MİLYON EURO'DAN 1 KURUŞ ARTTIRMAYACAK

Galatasaray, Vedat Muriqi için en yüksek 3 milyon euroya çıkacağını ve teklifi artırmayacağını ilan etti. Çaykur Rizespor ise 7 milyon euro istiyor. Ancak Vedat Muriqi ya Galatasaray ya da A2 takıma giderim restiyle ipleri kopardı. 

Çaykur Rizespor'un 3 milyon euro teklifi kısa süre içinde kabul etmesi, Vedat Muriqi'nin Galatasaray'a transferinin netlik kazanması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR