Vermem Seni Ellere: Sıcak Yaz Günlerinde Serinletici Bir Dizi Keyfi!

Vermem Seni Ellere: Sıcak Yaz Günlerinde Serinletici Bir Dizi Keyfi!

Vermem Seni Ellere: Sıcak Yaz Günlerinde Serinletici Bir Dizi Keyfi!
Yayın Tarihi: 3.07.2023 17:52:00

Yaz aylarında serinletici bir etkisi olan Vermem Seni Ellere, hikayesi ve oyunculukları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Karadeniz bölgesinde çekilen ve zıtlıklarla dolu karakterlerin aşkını konu alan dizi, izleyicilere 2019-2021 yılları arasında ekrana gelen ve toplam 64 bölüm süren Kuzey Yıldızı'nın keyifli anılarını hatırlatıyor. Kuzey Yıldızı'nın başrollerini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci paylaşırken, Vermem Seni Ellere'de ise başrollerde Emre Bey ile Buse Meral'ı görüyoruz.

"Vermem Seni Ellere" izleyicinin gönlünü kazanıyor!

ATV'nin sevilen dizisi Vermem Seni Ellere'nin 3. bölümü de yayınlandı. Dizide Emre Bey ve Buse Meral'ın canlandırdığı iki zıt karakterin, aşka doğru ilerleyen yolculuklarına tanıklık ediyoruz. Karadeniz'in büyülü atmosferini ekrana taşıyan dizinin çekimlerine Ordu'da devam ediliyor.

Vermem Seni Ellere'nin merkezinde yer alan Zeliş ile Mehmet karakterlerinin hikayesi, izleyicilerin Pazar akşamları büyük bir heyecanla ekran başına geçmesine sebep oluyor. Zeliş ve Mehmet'in zıtlıklarla dolu ama bir o kadar da eğlenceli hikayesinden memnun olan dizi hayranları, her yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Yaz aylarında Vermem Seni Ellere farkı!

Diziyi izlemekten büyük bir keyif aldığını belirten birçok izleyici bulunuyor. Yaz aylarının sıcak havasında, Vermem Seni Ellere'nin serinletici bir etkisi olduğunu belirten dizi hayranları, diziye olan bağlılıklarını dile getiriyor.

Sosyal medyada ise Vermem Seni Ellere dizisi, sevilen dizi Kuzey Yıldızı'na benzetilerek övgüler alıyor. Bir dizi hayranının yorumu dikkat çekiyor: “Muhteşem bir dizi. Hikaye ve oyuncular o kadar mükemmel ki, anlatamam. Kuzey Yıldızı’nı izlerken aldığım zevki, bu diziden de alıyorum.”

Başrollerindeki Emre Bey ve Buse Meral ikilisinin başarılı performanslarından etkilenen izleyiciler, Vermem Seni Ellere'nin uzun süre ekranlarda kalmasını diliyorlar. Izleyicinin beğenisini kazanan dizi, heyecan dolu bölümleri ile Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR