Victor Ruiz Beşiktaş'ta! Beşiktaş Victor Ruiz'i transfer etti

Transfer sezonunu suskun geçiren Beşiktaş Victor Ruiz'i transfer etti! Victor Ruiz Resmen Beşiktaş'ta! Tyler Boyd ve Douglas transferlerinin ardından Victor Ruiz de Kartal oldu! Victor Ruiz kimdir, hangi mevkide oynuyor, kaç yaşında? Sizler için araştırdık...

Victor Ruiz Beşiktaş'ta! Beşiktaş Victor Ruiz'i transfer etti
Yayın Tarihi: 5.08.2019 15:15:00

Victor Ruiz Beşiktaş'ta! Transferin suskun takımı Beşiktaş, yeni transferini resmen bitirdi. Victor Ruiz ile Beşiktaş anlaştı. Bein Sports'un haberine göre Beşiktaş, La Liga ekiplerinden Villareal forması giyen Victor Ruiz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

Hazırlık maçlarında istediği sonuçları alamayan ve son olarak dün Brescia'ya da 2-0 mağlup olmaktan kurtulamayan Kara Kartal, stoper bölgesine Victor Ruiz'i transfer etti. Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ancak oynadığı 3 hazırlık maçında da gol atamayan Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Victor Ruiz Beşiktaş'ta!


VİLLAREAL'Lİ VİCTOR RUİZ BEŞİKTAŞ'TA 3 YILLIK SÖZLEŞME 

Beşiktaş, Villerea'de 5 yıldır forma giyen deneyimli stoper oyuncusu Victor Ruiz ile 3 yıllık anlaşma sağladı. 30 yaşındaki defans oyuncusu 1,84 boyu ve diri fiziğiyle dikkat çekiyor. Daha önce Napoli ve Espanyol formaları da giyen Victor Ruiz, Beşiktaş ile sözleşme imzaladı! 

Necip Uysal'ın Brescia maçında sakatlanmasının ardından revire dönen Beşiktaş'ta transfer edilen yeni isim Victor Ruiz oldu. Gayet sessiz bir transfer harekatı yürüten Kartal, Victor Ruiz transferini bitirdi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR