Victoria Tsuranova Kimdir? Yaşı, boyu instagram hesabı var mı?

Maxim Rusya 2019 güzeli Victoria Tsunarova oldu! Rusya güzeli Victoria Tsuranova sosyal medyada Türk kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Victoria Tsuranova instagram hesabı, yaşı, boyu kilosu, fotoğraflarını sizler için hazırladık...

Victoria Tsuranova Kimdir? Yaşı, boyu instagram hesabı var mı?
Yayın Tarihi: 27.07.2019 00:28:00

Rusya'nın erkek dergisi "Maxim Rusya" 2019 Rusya güzelini seçti. Her yıl düzenlenen Maxim Rusya güzeli yarışmasının bu yılki kazananı Victoria Tsuranova oldu. Güzelliğiyle büyüleyen ve kendisine hayran bırakan Victoria Tsuranova, Türk kullanıcılar tarafından da araştırılmaya başlandı. Victoria Tsuranova kimdir? Victoria Tsuranova instagram hesabı var mı? 

Maxim Rusya erkek dergisinin bu yıl düzenlediği yarışmada, Rusya'nın çeşitli bölgelerinden 100 kadın yarıştı. Rusya'da yapılan güzellik yarışmasının kazananı, birincisi Victoria Tsuranova oldu! Victoria Tsuranova, güzelliği ve fiziğiyle göz doldurdu! 


Victoria Tsuranova Kimdir? Victoria Tsuranova İnstagram hesabı var mı?



Victoria Tsuranova, 2019 Maxim Rusya güzellik yarışması birincisi. 26 yaşında olan ve Bloggerlık yapan güzel model, Maxim Rusya yarışmasına Vologda kentinden katılıyor. Üniversitede öğrenimine devam eden Victoria Tsuranova, hayatının her anında spora düşkün birisi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR