Vitor Hugo Beşiktaş'ta Beşiktaş yeni Stoperini buldu

Beşiktaş transferde atağa kalktı. 28 yaşındaki Fiorentina'lı oyuncu Vitor Hugo Beşiktaş'ta! Defans bölgesinde görev alan Vitor Hugo Beşiktaş ile anlaşma sağladı. İş imzaya kaldı. Vitor Hugo kimdir? Hangi mevkide oynuyor, hangi takımlarda oynadı?

Vitor Hugo Beşiktaş'ta Beşiktaş yeni Stoperini buldu
Yayın Tarihi: 13.07.2019 11:07:00

Beşiktaş, yaz transfer sezonunda gaza bastı. Tyler Boyd ve Alman 10 numarayı bitiren Kara Kartal, Vitor Hugo transferini de bitirdi. Fiorentina forması giyen 28 yaşındaki stoper oyuncusu Vitor Hugo, Beşiktaş'a transfer oluyor! 

Brezilyalı Vitor Hugo, uzun süredir Fiorentina forması giyiyordu. Fizik gücü yüksek ve ani müdahale hakimiyeti olan Vitor Hugo, Beşiktaş'la anlaşma sağladı. TRT Spor'da son dakika olarak verilen haberde Vitor Hugo ile Beşiktaş arasında işin imzaya kaldığı öğrenildi.

VİTOR HUGO KİMDİR? BONSERVİS ÖDENECEK Mİ?

Beşiktaş ile anlaşan Vitor Hugo için bonservis bedeli ödenmeyecek. Fiorentina oyuncusu Hugo'yu bedelsiz bırakmaya razı. Vitor Hugo, takımıyla olan problemleri çözüp alacaklarından feragat edecek ve bonservisini alacak.

Fiorentina 30 Haziran 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hugo, geçen sezon çıktığı 33 maçta asist ile oynamıştı.Brezilyalı savunma oyuncusu daha önce Junior, Santo Andre, Sport Recife, Ituano, Ceara, America-MG, Palmeiras gibi takımlarında formasını giymişti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR